Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Готвене на Заек

Готвене на Заек

Открий всички 24 избрани предложения относно готвене на заек в Gotvach.bg.
Заек капамаЗаек капамаИзмийте заека и го почистете от ципите. Осолете го отвън и отвътре. Сварете вътрешностите на заека в подсолена вода с няколко зрънца бахар. Запържете...
Шпикован заекШпикован заек
1
Измийте и почистете добре заека. Хубаво го натъркайте със сол и черен пипер. Направете с нож малки прорези по повърхността му и го шпиковайте с нарязаните...
Печен заекПечен заек
2
Заекът се нарязва на порционни парчета. Смесват се всички съставки за маринатата (оцета, водата, майораната, мащерката, дафиновите листа и солта...
Фалшив заекФалшив заек
2
Омесете каймата с накиснатия в млякото хляб, настъргания лук, подправките, яйцата и кашкавал. Оставете да престои за 1 час в хладилник. След това...
Пълнен заекПълнен заек
5
Вземете цял заек и го почистете. Дробът сложете да се свари, след което го нарежете на парченца. Загрейте олиото и запържете накълцаните лук, чесън...
Пържен заекПържен заек
В 2 литра вода добавете виното, оцета, моркова, лука, дафиновите листа, черния пипер и карамфила. Варете всичко около 10 минути. Накиснете в изстиналата...
Маринован заекМаринован заек
Почистете заека от ципата и го оставете да престои 1-2 дни в бирата. Оставете го да се отцеди, шпиковайте с парченцата сланина, предварително посолени...
Фарширован заекФарширован заек
Към каймата от дивеч се прибавят едро начукания черен пипер, задушените гъби, жълтъкът от яйцето, част от хляба, накиснат в сметана, част от сланината...
Великденски заекВеликденски заек
1
Чаената чаша да бъде малка. Разбивате яйцата заедно със захарта с помощта на миксер. Добавяте олиото, киселото мляко и отново разбивате. Пресявате...
Заек яхнияЗаек яхния
Измийте месото и го нарежете на парчета. В тиган загрейте 3 с.л. зехтин и запържете месото до златисто, като след няколко минути добавите и мащерката...
Заек КачиатореЗаек Качиаторе
Захлупете съда и гответе ястието около час. Заешкото месо може да изглежда крехко, но се готви продължително....
Марокански заекМарокански заек
Заекът, нарязан на порции, се запържва в сгорещения зехтин и се вади в плато. В същата мазнина се запържват последователно лукът на полумесеци, чушката...

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 7
52
42
32
21
10
Дай твоята оценка: