Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Заек капамаИзмийте заека и го почистете от ципите. Осолете го отвън и отвътре. Сварете вътрешностите на заека в подсолена вода с няколко зрънца бахар.
Запържете...
Шпикован заекИзмийте и почистете добре заека. Хубаво го натъркайте със сол и черен пипер. Направете с нож малки прорези по повърхността му и го шпиковайте с нарязаните...
1
Печен заекЗаекът се нарязва на порционни парчета.
Смесват се всички съставки за маринатата (оцета, водата, майораната, мащерката, дафиновите листа и солта...
2
Фалшив заекОмесете каймата с накиснатия в млякото хляб, настъргания лук, подправките, яйцата и кашкавал.
Оставете да престои за 1 час в хладилник. След това...
2
Пълнен заекВземете цял заек и го почистете. Дробът сложете да се свари, след което го нарежете на парченца. Загрейте олиото и запържете накълцаните лук, чесън...
5
Пържен заек
В 2 литра вода добавете виното, оцета, моркова, лука, дафиновите листа, черния пипер и карамфила. Варете всичко около 10 минути. Накиснете в изстиналата...
Маринован заек
Почистете заека от ципата и го оставете да престои 1-2 дни в бирата. Оставете го да се отцеди, шпиковайте с парченцата сланина, предварително посолени...
Фарширован заек
Към каймата от дивеч се прибавят едро начукания черен пипер, задушените гъби, жълтъкът от яйцето, част от хляба, накиснат в сметана, част от сланината...
Великденски заекЧаената чаша да бъде малка.
Разбивате яйцата заедно със захарта с помощта на миксер. Добавяте олиото, киселото мляко и отново разбивате. Пресявате...
1
Заек яхния
Измийте месото и го нарежете на парчета.
В тиган загрейте 3 с.л. зехтин и запържете месото до златисто, като след няколко минути добавите и мащерката...
Заек Качиаторе
Захлупете съда и гответе ястието около час.
Заешкото месо може да изглежда крехко, но се готви продължително....
Марокански заек
Заекът, нарязан на порции, се запържва в сгорещения зехтин и се вади в плато. В същата мазнина се запържват последователно лукът на полумесеци, чушката...
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 7
52
42
32
21
10
Дай твоята оценка: