Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пъстърва на плочаПочистете рибата от вътрешностите. Посолете отвън и вътре, поръсете с подправката. Оставете за десетина минути в хладилник да поеме ароматите....
1
Пъстърва по френски
Пъстървата се отцежда и се слага върху картофеното канапе. Рибата се полива със соса с гъбите и лука. Поръсва се с розмарин....
Пъстърва по лопушански
През това време може да сварите картофите и да направите гарнитурата от картофена салата, с която се поднасят печените пъстърви....
Пъстърва по канадски
Рибата се филетира. Два стръка праз се нарязват на ситно и се задушават в малко мазнина.
Корите се намазват с разтопеното масло. Рибата се поставя...
Пъстърва по Норвежки
Пъстървата се обезкостява, като откъм гърба се реже от двете страни на гръбнака и той се отстранява, така че да се запази опашката и главата на рибата...
Пъстърва с бадемова поръска
Поднасяме, като върху всяка пъстърва разпределяме от маслените бадеми. Сервира се топла. Гарнирайте по желание....
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 5
52
40
32
21
10
Дай твоята оценка: