Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашен Тутманик

Домашен Тутманик

Разгледай всички 24 подбрани съвети за домашен тутманик в Gotvach.bg.
Сгънат тутманик с маслоСгънат тутманик с маслоСгънатият тутманик с масло е много вкусен....
Тутманик с лимецово брашноТутманик с лимецово брашно
Тутманикът се пече на 220 градуса до готовност....
Многослоест тутманик с плънкаМногослоест тутманик с плънка
След като е готов тутманика намазваме с разбитото яйце и поръсваме със сусама и маковото семе. Печем в предварително загрята фурна до готовност....
Вкусен тутманик с маяВкусен тутманик с мая
1
Брашното се пресява и се прави кладенче по средата. Във водата се разтварят олиото, солта, захарта и маята и се изсипват по малко в брашното, като...
Уникален тутманик в хлебопекарнаУникален тутманик в хлебопекарна
9
Невероятен тутманик!...
Хрупкав тутманик с пръжкиХрупкав тутманик с пръжки
Готовият тутманик се поръсва с вода и се завива с хартия, а върху нея и кърпа. Оставя се за десетина минути, за да си "почине"....
Тутманик с царевично брашноТутманик с царевично брашно
Последните 10 мин. поръсете тутманика с настъргания кашкавал. Поднесете този тутманик с царевично брашно за закуска....
Овчарски тутманик с празОвчарски тутманик с праз
Разбийте жълтъка с няколко капки олио и намажете отгоре тутманика. По желание може да поръсите със сусам....
Пухкав тутманик с маслоПухкав тутманик с масло
Намажете тутманика с разбит жълтък, покрийте и оставете за половин час да втаса отново....
Мързелив тутманик с тофуМързелив тутманик с тофу
Смесвате содата и киселото мляко в голяма купа и оставяте да шупне. Към тях прибавяте яйцата, олиото и брашното и разбърквате с миксер. Накрая...
Тутманик с прясно млякоТутманик с прясно мляко
Тутманикът се пече в предварително загрята силна фурна до зачервяване. Тутманикът с прясно мляко е готов....
Тутманик с фини кориТутманик с фини кори
Тутманикът се пече се на 180 градуса за 25-30 минути. Тутманикът с фини кори е много вкусен....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 8
53
44
31
20
10
Дай твоята оценка: