Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Многослоест тутманик с плънка
След като е готов тутманика намазваме с разбитото яйце и поръсваме със сусама и маковото семе. Печем в предварително загрята фурна до готовност....
Вкусен тутманик с маяБрашното се пресява и се прави кладенче по средата. Във водата се разтварят олиото, солта, захарта и маята и се изсипват по малко в брашното, като...
1
Хрупкав тутманик с пръжки
Готовият тутманик се поръсва с вода и се завива с хартия, а върху нея и кърпа. Оставя се за десетина минути, за да си "почине"....
Тутманик с царевично брашно
Последните 10 мин. поръсете тутманика с настъргания кашкавал.
Поднесете този тутманик с царевично брашно за закуска....
Овчарски тутманик с праз
Разбийте жълтъка с няколко капки олио и намажете отгоре тутманика. По желание може да поръсите със сусам....
Пухкав тутманик с масло
Намажете тутманика с разбит жълтък, покрийте и оставете за половин час да втаса отново....
Мързелив тутманик с тофу
Смесвате содата и киселото мляко в голяма купа и оставяте да шупне. Към тях прибавяте яйцата, олиото и брашното и разбърквате с миксер.
Накрая...
Тутманик с прясно мляко
Тутманикът се пече в предварително загрята силна фурна до зачервяване.
Тутманикът с прясно мляко е готов....
Тутманик с фини кори
Тутманикът се пече се на 180 градуса за 25-30 минути.
Тутманикът с фини кори е много вкусен....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 8
53
44
31
20
10
Дай твоята оценка: