Gotvach.bg»Избрани Колекции»Домашен Тутманик
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашен тутманик с овче сиренеСложете на топло да втаса след което размажете яйцето отгоре и печете тутманика в загрята фурна до хубав златист цвят....
Домашен тутманикНамажете втасалия тутманик с малко олио отгоре и сложете да се изпече до готовност. Проверявайте го с клечка. Изпечения тутманик увийте в кърпа....
34
Тутманик с месо
Приготвяме плънката, като в сгорещеното олио изпържваме нарязан ситно лук. Към него прибавяме каймата, а после черния пипер, брашното и при необходимост...
Тутманик с празСлед като е готов, тутманикът с праз се поръсва с малко вода и се покрива с вестник и кърпа за 5 минути. Тутманикът се сервира топъл....
1
Тутманик (с миксер)
След като е готов, тутманика го оставете да втасва 30 минути и печете на 170 градуса....
Тутманик с кайма
Намажете тутманика с второто яйце, надупчете леко с вилица и сложете да се изпече в загряна фурна за около 30 минути или до готовност....
Тутманик с масСложете тутманика с мас да се изпече в незагрята фурна на 170 градуса до готовност....
10
Тутманик с царевично брашно
Последните 10 мин. поръсете тутманика с настъргания кашкавал.
Поднесете този тутманик с царевично брашно за закуска....
Хрупкав тутманик с пръжки
Готовият тутманик се поръсва с вода и се завива с хартия, а върху нея и кърпа. Оставя се за десетина минути, за да си "почине"....
Тутманик с оризово брашноАз използвах домашно биволско мляко, което беше много гъсто и маслено, така придава още по-неустоим вкус на тутманика....
2
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 8
53
44
31
20
10
Дай твоята оценка: