Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Защо да хапваме по-често кашкавал?Кашкавалът е един от най-вкусните и ценни млечни продукти. Той съдържа до 32 % мазнини, 26 % белтъчини, 2.5-3.5 % органични соли. В състава му влизат...
10 способа да не хапвате нощем
Снощи сигурно беше 1051-вият път, в който си дадохте обещание, че отварянето на хладилника посред нощ е било за последно? ! И след това съвестта така...
Няколко причини да хапваме червено зелеПолзите от зелето са толкова много, че е трудно да бъдат изброени всички, но ето някои любопитни факти:
Червеното зеле е добър източник на флавоноиди...
2
Хапваме по-евтини домати и краставици
Цените на доматите и краставиците са започнали да падат. Това показват данни на Държавната комисия по стокови борси и тържища.
Благодарение...
Хапваме по-скъпа цаца това лято
Това лято едно от любимите мезета на българите – цацата, поскъпва с един лев, като порцията от 300 грама ще се предлага най-евтино за 4 лева....
Защо редовно да хапваме сусамов тахан
Основната суровина за производството на сусамов тахан е сусамовото семе. То се добива от стигащ до 2 метра храст, с мъхести листа, излъчващи силен...
Бързи чимичанга идеи
Традиционно, чимичанга се пържат дълбоко, което им придава хрупкава и златиста коричка.
Но ако не сте фен на дълбокото пържене, не се страхувайте...
Идеи за пикникМожете да използвате зеленчуците не за салати, а да ги нарежете на едри парчета и да ги хапвате направо с ръце....
1
Хапвайте пъпеш преди плажа
Достатъчно е редовно да хапвате от вкусния плод през лятото.
За родното място на пъпеша се счита Предна Азия....
Кои храни да хапваме за здрави нокти!
Всяка жена е подложена на много домакинска работа като миене на чинии, търкане на баните и мивките. Много препарати и особено верото вредят...
Защо трябва да хапвате черен дроб редовно?
Черният дроб на бозайниците, домашни кокошки и патици и някои видове риба се консумира като храна. Говежди, агнешки, телешки, пилешки и гъши дроб...
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 6
52
43
31
20
10
Дай твоята оценка: