Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Фарширован заекКъм каймата от дивеч се прибавят едро начукания черен пипер, задушените гъби, жълтъкът от яйцето, част от хляба, накиснат в сметана, част от сланината...
Фалшив заекОставете да престои за 1 час в хладилник. След това оформете 2 големи кюфтета с формата на хлебчета....
2
Пържен заек
В 2 литра вода добавете виното, оцета, моркова, лука, дафиновите листа, черния пипер и карамфила. Варете всичко около 10 минути. Накиснете в изстиналата...
Пълнен заекВземете цял заек и го почистете. Дробът сложете да се свари, след което го нарежете на парченца....
5
Печен Бургундски Заек
Може да допечете заека без фолио, ако месото е сварено, ако не е, сложете го, за да се задуши и свари по-бързо....
Пълнен Питомен Заек
Покриваме с фолио и слагаме във фурната да се пече.
Преди да извадим заека, премахваме фолиото и запичаме за около половин час....
Заек по креолски
После го поръсваме с подправките, рома и виното и го оставяме да престои за 2 часа....
Заек по тракийски
За да се запази ароматът на магданоза, е добре да се добави след термичната обработка....
Заек в гювече
Всичко се реди в гювечето: ред заек, покриваме равномерно с лук и чесън, 3-4 парчета от гъбите и бекон и повтаряме, докато продуктите свършат, като...
Рейтинг
4
Общо гласували: 6
53
41
31
21
10
Дай твоята оценка: