Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Готви Коприва

Как се Готви Коприва

Открий всички 24 кулинарни идеи за как се готви коприва в Gotvach.bg.
Джуркана коприва с яйцеДжуркана коприва с яйцеКопривата се изчиства и измива. Сварява се в литър вода....
Панирана коприва с галетаПанирана коприва с галета
2
Панираната коприва с галета е готова....
Коприва с пресен лукКоприва с пресен лук
Копривата се почиства, измива се и се наръсва със сол. Остава се да престои 1 час, след което отново се измива....
Джуркана коприва с орехиДжуркана коприва с орехи
Почистваме и измиваме копривата, след което я накълцваме. В тенджера с вряща и подсолена вода слагаме копривата да ври около 7 минути....
Джуркана коприва с празДжуркана коприва с праз
Разбъркайте и гответе, докато кашата се сгъсти и остане на мазнина. Джурканата коприва с праз е готова....
Вкусна коприва с оризВкусна коприва с ориз
5
В сезона на копривата опитайте непременно рецептите ни за супа от коприва и нашата джуркана коприва....
Коприва с елда (гречка)Коприва с елда (гречка)
Попарвам копривата. Нарязвам и задушавам лука, добавям копривата, слагам червен пипер....
Супа коприва с оризСупа коприва с ориз
След като е готово, размиваме една лъжица кисело мляко с малко от супата и го добавяме в супата от коприва. Така леко се подкиселява....
Панирана коприва с бираПанирана коприва с бира
1
Измиват се връхчетата от коприва и последователно се панират в сместа, която е приготвена от яйцата, брашното и бирата....
Домашна коприва с оризДомашна коприва с ориз
Почистваме и измиваме копривата с топла вода. Режем я на ситно. Прибавяме копривата при останалите зеленчуци и заливаме с топла вода....
Как се готви сушена коприва?Как се готви сушена коприва?
Само задължително трябва да се попари с вряла вода, преди да започне да се готви....
Задушена коприва по пернишкиЗадушена коприва по пернишки
В сезона на копривата опитайте непременно и нашата супа от коприва, тази вкусна каша от коприва или тази баница с коприва....

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: