Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Какво е пестил?
Пестилът представлява старинен руски продукт, който в миналото е бил изключително скъп и много трудно се е намирал. Приготвял се е от ябълкова каша...
Сладки с мас и пестилВ единия край на всеки се поставя лентичка пестил и се навива на рулце....
Пестил от ябълки и дюли
Приготвеният пестил се разстила върху дъска, напръскана с вода, и се заглежда с лъжица, така че да се образува пласт с дебелина 1 см....
Пестил от праскови с мед
Нарязания пестил от праскови с мед оставяме до другия ден на стайна температура, да се стегне хубаво, и след това консумираме....
Пестил от ябълки и сливиТози пестил може да се съхранява до 6 месеца на тъмно и хладно място. Страхотен е и много вкусен! Благодарности за рецептата на Иван Пейчев!...
3
Ябълков пестил с канела без захар
След това изваждаме тавата и оставяме вкусния пестил да се охлади напълно....
Китоноаге - пестил от дюли по румънскиДюлите се разрязват на четвъртинки, изчистват се от сърцевината и се задушават с малко вода на слаб огън....
1
Пестил от сини сливи с канела
Извадете тавите от фурната и ги оставете на слънце, докато пестилът се стегне, след което го навийте на руло и го съхранете на хладно и проветриво...
Пестил със сини сливи и ябълкиРазбира се, това не е рецептата за истинския пестил, а по-скоро едновремешния мармалад, който се продаваше на килограм....
1
Козунак в хлебопекарна с ябълков пестил
Разделете на три части, разтеглете всяка част на правоъгълна кора поставете от предварително нарязания на ленти пестил, завийте на рула и сплетете...
Рейтинг
4.8
Общо гласували: 4
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка: