Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Пестилът има изключително гъста консистенция и трябва да се разрязва с нож, за да се консумира....


Приготвеният пестил се разстила върху дъска, напръскана с вода, и се заглежда с лъжица, така че да се образува пласт с дебелина 1 см....

2

3

Извадете тавите от фурната и ги оставете на слънце, докато пестилът се стегне, след което го навийте на руло и го съхранете на хладно и проветриво...

След това изваждаме тавата и оставяме вкусния пестил да се охлади напълно....

Разделете на три части, разтеглете всяка част на правоъгълна кора поставете от предварително нарязания на ленти пестил, завийте на рула и сплетете...

1

1
Рейтинг
4.8
Общо гласували: 4
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка: