Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се прави фондюФондю е френска дума, която означава разтопен. Но самият процес на кулинарна обработка на продуктите по този специфичен начин идва от Швейцария....
Как се прави медът
Органичният мед се смята за една от най-чистите форми и се прави според стриктни предписания....
Как се прави пестил
Варенето на пестил е отколешна българска традиция, която, оказва се, не е забравена и до днес. Ако ви е домъчняло за позабравения вкус и искате да...
Как се прави уасаби
Уасаби се прави много лесно, независимо дали се използва такъв на прах, или корена на растението....
Как се прави маслоСигурно домашното масло е едно от първите неща заедно със сиренето, което сте се научили да правите сами вкъщи....
4
Как се прави кефир?
Кефир е тибетска гъба, която предизвиква ферментацията в млякото. Тя му придава специфичен вкус, който се харесва на всички, но най-много на феновете...
Как се прави тахан?
Той се приготвя от сусам и именно от него се прави прочутата тахан халва, както и една от модерните храни на последното десетилетие - хумуса...
Как да се справим с подутия корем
Как да правите правилно масаж?
Необходимо е да намерите точката на разстояние 2 пръста над пъпа....
Как се прави оризово мляко?Оризовото мляко се прави от сварен ориз (обикновен или кафяв) и по желание може малко да се подслади....
1
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 9
52
46
31
20
10
Дай твоята оценка: