Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Приготвя Лазаня

Как се Приготвя Лазаня

Прегледай всички 24 подбрани съвети относно как се приготвя лазаня в Gotvach.bg.
Лазаня от тиквичкиЛазаня от тиквичкиБърка се до желаната гъстота на соса. Отстранява се от котлона. Сглобява се лазанята от тиквички....
Лазаня на тиганЛазаня на тиган
Подредете корите за лазаня в широк съд и покрийте с леко затоплена вода....
Лазаня по българскиЛазаня по български
Вижте също как се прави спаначена лазаня и лазаня с гъби....
Лазаня от коприваЛазаня от коприва
Кипнете 500 мл вода, добавете ситно нарязаната коприва, спагетите, настърганите картофи и гъбения бульон. Варете до омекване на пастата и разпределете...
Кето лазаня с тиквичкиКето лазаня с тиквички
Охлаждаме за 15 минути и сервираме кето лазаня с тиквички....
Апетитна лазаня с пилешкоАпетитна лазаня с пилешко
1
Апетитната лазаня с пилешко е готова. Ако рецептата ти харесв, опитай и нашата лазаня Болонезе или лазанята със Бешамел....
Лазаня с телешка каймаЛазаня с телешка кайма
Поръсва се със солта и черния пипер. Корите за лазаня се варят според указанията на опаковката и се отцеждат....
Лека лазаня с тиквичкиЛека лазаня с тиквички
2
Фурната се загрява до 220 градуса. В голям съд се кипва вода и се пускат за 5 минути корите за лазаня....
Вегетарианска лазаня с патладжаниВегетарианска лазаня с патладжани
Листовете за лазаня се бланшират по указания на опаковката. Разстилат се на един пласт върху чиста кърпа....
Разкошна лазаня с тиквичкиРазкошна лазаня с тиквички
3
Нарежете лазанята на парчета. Поразтръскайте тавата за да се разпредели добре Бешамелът....
Лазаня с грилован патладжанЛазаня с грилован патладжан
Добрата лазаня се прави с 5 най-много 6 реда кори. Завършете най-горния ред с патладжани, обилно поръсени със сирене....
Зеленчукова лазаня с аспержиЗеленчукова лазаня с аспержи
Лазанята с аспержи е идеалната рецепта, ако не искаме да приготвяме „обичайната“ лазаня на трапезата, но искаме да се възползваме от уникалния аромат...

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 7
53
40
32
22
10
Дай твоята оценка: