Gotvach.bg»Избрани Колекции»Лесно Приготвяне на Мусака
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Мусака в ЗонатаЗалейте готовата мусака и печете на горен реотан до зачервяване.
Сервирайте с любима салата.
Цялата мусака в Зоната е 12 БПВМ....
Мусака с алабаш
За тази мусака първо се почистват и белят главите алабаш.
След това се измиват и нарязват на кубчета, като картофите за мусака....
Мусака с коприва
Запичаме мусаката във фурната на 150 градуса за 30-35 минути.
Пригответе заливката като разбиете добре двете яйца с млякото и брашното....
Мусака с риба
Рибата се сварява в солена вода и се обезкостява.
Докато рибата се вари, картофите се белят, мият и нарязват на колелца. В тава за печене се нареждат...
Мусака с моркови
Запържваме леко ситно нарязания лук в сгрещената мазнина, прибавяме каймата и задушаваме. Като се изпари водата, подправяме с целината, черен пипер...
Мусака с Юфка
Подгответе си всички зеленчуци, като доматите и моркова настържете поотделно, а лука, чушката и целината нарежете на ситни кубчета. Картофите направете...
Мусака с картофи
Мусака с картофи за малки и големи гладници. Не пропускайте да си приготвите и вие тази мусака без яйца и мляко....
Мусака с месоНарязваме месото на малки парчета и го задушаваме леко в тиган. В тава изсипваме месото и добавяме подправките.
Обелваме, измиваме и нарязваме...
2
Рейтинг
3.1
Общо гласували: 10
51
43
32
24
10
Дай твоята оценка: