Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Марината за Осоляване на Месо

Марината за Осоляване на Месо

Прегледай всички 24 кулинарни идеи относно марината за осоляване на месо в Gotvach.bg.
Марината за крехко свинско месоМарината за крехко свинско месоВсичко се разбърква и с получената марината се залива свинското месо....
Винена марината за свинско месоВинена марината за свинско месо
Изкарваме месото и печем. Винената марината за свинско месо е много сполучлива....
Традиционна марината за пилешко месоТрадиционна марината за пилешко месо
1
След това сложете да се вари заедно с маринатата. Готовото пиле се поднася заедно с прецедения сос от варенето....
Съвети за приготвяне на марината за месоСъвети за приготвяне на марината за месо
Месото се маринова четири часа....
Марината с вино за червено месоМарината с вино за червено месо
После съдът се затваря и се прибира в хладилник поне за 4 часа, за да може месото да поеме от маринатата....
Марината за пилешко месо с млякоМарината за пилешко месо с мляко
2
Тази марината е за около 1 кг пилешко месо. Месото се начуква и се намазва обилно с олио и всички изброени подправки....
Марината за пилешко месо с цитрусиМарината за пилешко месо с цитруси
Оставете да се маринова 20-30 минути. Може да използвате месото за шишчета, като го редувате с парчета зеленчуци - чушки, лук, гъби и т.н....
Марината с ракия за телешко месоМарината с ракия за телешко месо
Объркайте добре сместа и залейте телешкото месо. Оставете да се маринова поне 2 часа на хладно в покрит съд....
Моята сполучлива марината за месо на скараМоята сполучлива марината за месо на скара
Минималното време за мариноване на месото е поне 30 минути, но препоръчвам за поне 2 часа месото да се маринова в сполучливата марината за месо на...
Как се маринова месо?Как се маринова месо?
Маринатата за месо го прави изключително крехко и сочно....
Осоляване на рибаОсоляване на риба
За осоляване на риба не е подходяща ситната сол, тъй като тя бързо осолява вътрешността на рибата, без да извлече влагата от нея....
Консервиране чрез осоляванеКонсервиране чрез осоляване
Днес въпреки технологиите, които позволяват по-дълго съхранение на продуктите и без осоляване, домакините осоляват риба, месо и зеленчуци, тъй като...

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: