Gotvach.bg»Избрани Колекции»Месене на Козунак
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Месене на Козунак

Месене на Козунак

Открий всички 12 авторски предложения относно месене на козунак в Gotvach.bg.
Как да оплетем козунакКак да оплетем козунакЗа да бъде великденският козунак не само вкусен и пухкав, но също така и красив, той трябва да се оплете, за да е наистина празничен....
Козунак на конци без месенеКозунак на конци без месене
5
Започнах с голямото разбиване с бъркалките за тесто на миксера, така се вкарва въздух в самия козунак и няма нужда да се бие по 100 пъти....
Козунак без месенеКозунак без месене
11
Козунакът без месене е готов....
Козунак с конци и месене в хлебопекарнаКозунак с конци и месене в хлебопекарна
4
Пека козунака на 160 градуса за около час, но все пак проверявам с клечка. Козунакът с конци и месене в хлебопекарна е готов....
Двуцветен козунак с течен шоколад без месенеДвуцветен козунак с течен шоколад без месене
Пече се двуцветен козунак с течен шоколад без месене около 45 минути на 180º. Проверявате с дървена клечка....
Лесен козунак с миксер и без месенеЛесен козунак с миксер и без месене
Тази рецепта за вкусен козунак е лесна, защото е без месене....
Перфектен козунак без месенеПерфектен козунак без месене
2
Ако се зачервят бързо перфектните козунаци без месене, покрийте със алуминиево фолио....
Объл козунак без месенеОбъл козунак без месене
След като изтече времето, намаляваме фурната на 120 градуса и до изпичаме облия козунак без месене за още 30-40 минути....
Козунак с кремКозунак с крем
1
Поднесете козунака с крем на празничната трапеза. Да ви е сладко!...
Козунак с касисКозунак с касис
Оформеният козунак се поставя във форма за печене, намазана с краве масло или поставена хартия, и се оставя да втаса....
Козунак в хлебопекарнаКозунак в хлебопекарна
Към сместа се прибавят останалите продукти + половината от мазнината, а другата половина се оставя при месенето и се замесва меко и нелепнещо тесто...
Козунак с бадемиКозунак с бадеми
Козунакът го слагаме в предварително намазана с маргарин форма и го оставяме да втаса втори път....

Рейтинг

4.6
Общо гласували: 8
56
41
31
20
10
Дай твоята оценка: