Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Печен агнешки врат и плешкаЗакриваме с алуминиево фолио и печем на слаба фурна 3 часа.
След като е готово, поднасяме на порции - може с дроб сарма, може и със салата....
Свински врат по бохемски
Пасират се зеленчуците до гладък сос, отново се затоплят и се заливат парчетата печено свинско.
Свинският врат по бохемски е много вкусен!...
Свински врат на скара
Печем на загрята предварително скара до готовност.
Поднасяме с червено вино!...
Свински врат на тиган
Свинския врат нарязваме на вратни пържоли с дебелина около 1 см. Овкусяваме ги със сол и черен пипер....
Ветрило от свински врат с Гауда
Ветрилото от свински врат с Гауда е готово.
Източник: Цветомира Иванова от Кулинарна мрежа...
Свински врат с гъст ловджийски сосОбелваме езика, който сме варили близо 60 минути, и го нарязваме на ленти. Задушаваме надребненото месо в мазнина и получените мръвки изваждаме....
4
Свински врат с бекон и гъби
Така приготвеното руло се поставя в намаслена тавичка и се пече до готовност на загрята фурна. По желание се поднася със сезонна салата....
Жулиени от свински врат с вино
Свинският врат се нарязва на пържолки, начукват се и се нарязват на дълги жулиени....
Свински врат с печурки и праз
Печете за час в затоплена фурна.
Поръсете свинския врат с печурки и праз с магданоз и поднесете....
Свински врат с картофи и морковиВ предварително загрято олио се запържва лукът с морковите и свински врат....
1
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 10
52
45
30
23
10
Дай твоята оценка: