Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Нарежете свинския врат на хапки. Нарежете лука на едро, а моркова на шайби. Почистете и нарежете гъбите....

Печете за час в затоплена фурна.
Поръсете свинския врат с печурки и праз с магданоз и поднесете....

Ветрилото от свински врат с Гауда е готово.
Източник: Цветомира Иванова от Кулинарна мрежа...

Свинският врат се нарязва на пържолки, начукват се и се нарязват на дълги жулиени....

4

Така приготвеното руло се поставя в намаслена тавичка и се пече до готовност на загрята фурна. По желание се поднася със сезонна салата....

1

Свинския врат нарязваме на вратни пържоли с дебелина около 1 см. Овкусяваме ги със сол и черен пипер....
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 10
52
45
30
23
10
Дай твоята оценка: