Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Джолан по манастирскиСервираме свинския джолан с гарнитура от пържени картофи и украса от зелени подправки....
1
Джолан по Павликенски
Измиваме добре телешкия джолан и го шпиковаме с бахар, дафинов лист и чесън....
Джолан по Милански
Загрейте зехтина на умерен огън и задушете лука за 5 минутки, след което поставете парчетата джолан и маслото....
Бавно печен свински джоланПокриваме джолана с алуминиево фолио и печем на 150 градуса за 3 часа. Вадим и поливаме месото с получения сос, връщаме за още час във фурната....
2
Свински джолан със зеле
Добавя се джоланът с подправки по желание и се пече в умерена фурна на 200 градуса....
Свински джолан с картофи
Прехвърлете сварения джолан в тава и го поръсете със сол, черен и червен пипер.
Наредете около него едро нарязаните картофи, моркови и лука....
Свински джолан с печурки
Джоланът се обезкостява и нарязва на хапки. Парчетата месо се осоляват много добре и се прехвърлят на дъното на глинен съд....
Свински джолан в гърнеСвинският джолан се поръсва с по 1 ч.л. червен и черен пипер. Полива се обилно с олио и се намазва с доматеното пюре....
3
Свински джолан в гювечПечем още около два часа и половина, или докато месото започне да се отделя от кокала.
Свинският джолан в гювеч се поднася топъл!...
5
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 6
51
43
32
20
10
Дай твоята оценка: