Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Приготвяне на Патешки Черен Дроб

Приготвяне на Патешки Черен Дроб

Разгледай всички 23 авторски предложения относно приготвяне на патешки черен дроб в Gotvach.bg.
Черен Дроб на СкараЧерен Дроб на СкараЧерният Дроб на Скара е готов....
Шишчета от черен дробШишчета от черен дроб
1
Шишчетата се пекат на скара, поръсват се със сол и черен пипер....
Кавърма с черен дробКавърма с черен дроб
Черният дроб се измива и се нарязва на парчета, които се овалват в брашното и се изпържват в мазнината....
Черен дроб с чушкиЧерен дроб с чушки
Когато течността изври, добавете нарязания на кубчета черен дроб, залейте с вода, колкото да покрие продуктите и варете 60-80 минути на умерен огън...
Черен дроб в панировкаЧерен дроб в панировка
После всяко едно поръсваме и с черен пипер и със сол. В три отделни чинии слагаме брашно, галета и 2 разбити с тел яйца....
Черен дроб с картофиЧерен дроб с картофи
Добре измития и подсушен дроб се нарязва на кубчета - не много малки....
Супа от Черен ДробСупа от Черен Дроб
След това се вари 30 минути във вода заедно с няколко зърна черен пипер и дафинов лист. Изважда се и се нарязва на парчета....
Черен дроб на фурнаЧерен дроб на фурна
Сипете дроба върху лука, подправете с малко черен пипер, чубрица и сложете да се пече в умерено загрята фурна за около 35 минути или до готовност....
Кървавица с черен дробКървавица с черен дроб
Приготвяне на месото: Накълцва се на дребно /ако нямате машинка за едро смилане/ месото, сланината, сварения дроб....
Черен дроб в гювечЧерен дроб в гювеч
2
Дробът се реже на парчета с дебелина около 1 см или по-малко. Измива се и се слага в глинен гювеч. Върху него редите нарязания на шайби или ленти...
Ризото с черен дробРизото с черен дроб
1
Осолете със сол и черен пипер. Оставете да заври и добавете зеления грах, черния дроб и нарязаните гъби....
Черен дроб с гъбиЧерен дроб с гъби
2
В гореща мазнина изпържете нарязания черен дроб, а след него и сланината, нарязана също на филийки....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 7
51
44
31
21
10
Дай твоята оценка: