Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


2

1

Добавят се нарязаните моркови и лук и се посолява.
Слагат се гъбите и обелените патладжани и целината на кубчета....

Вземете цяло парче свински врат около 1. 5 кг.
Нарежете го на тънки пържоли (около 1 см) като не стигате до края....

Нарежете гъбите на тънки ивици.
Поръсете парчетата врат със черен пипер и по средата сложете от каймата и гъбите....

Слагат се обелените цели лукчета, гъбите също цели. Отгоре се слага врата. Добавя се бульонът....

Свинският врат се обезкостява. Правят се прорези и се поставят парчетата зеленчуци....

След като е готов майсторският сушен свински врат, го вакуумираме отново и прибираме в хладилника за около месец....

Свинския врат нарязваме на вратни пържоли с дебелина около 1 см. Овкусяваме ги със сол и черен пипер....

Сервирайте свинския врат със зеле като самостоятелно ястие или с гарнитура по желание....

2
Рейтинг
4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: