Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пържен Свински Врат с Лук и Гъби

Пържен Свински Врат с Лук и Гъби

Разгледай всички 23 кулинарни идеи за пържен свински врат с лук и гъби в Gotvach.bg.
Свински врат на скараСвински врат на скараОт бялото вино, солта, черния пипер, горчицата и соевия сос правим марината в дълбока купа. Може да се добавят и подправки, който обичате. Нареждаме...
Свински врат с картофиСвински врат с картофи
2
Поднесете Свински врат с картофи, нарязан на парчета и с гарнитура от зеленчуците....
Свински врат с глазураСвински врат с глазура
1
Месото се намазва с горчица. Останалите продукти без бирата се смесват. Месото се овалва в сместа, прехвърля се в тиган и се оставя да престои...
Свински врат със зеленчуциСвински врат със зеленчуци
Добавят се нарязаните моркови и лук и се посолява. Слагат се гъбите и обелените патладжани и целината на кубчета....
Ветрило от свински вратВетрило от свински врат
Вземете цяло парче свински врат около 1. 5 кг. Нарежете го на тънки пържоли (около 1 см) като не стигате до края....
Руло от Свински ВратРуло от Свински Врат
Нарежете гъбите на тънки ивици. Поръсете парчетата врат със черен пипер и по средата сложете от каймата и гъбите....
Свински Врат в ГювечСвински Врат в Гювеч
Слагат се обелените цели лукчета, гъбите също цели. Отгоре се слага врата. Добавя се бульонът....
Свински врат по бохемскиСвински врат по бохемски
Свинският врат се обезкостява. Правят се прорези и се поставят парчетата зеленчуци....
Майсторски сушен свински вратМайсторски сушен свински врат
След като е готов майсторският сушен свински врат, го вакуумираме отново и прибираме в хладилника за около месец....
Свински врат на тиганСвински врат на тиган
Свинския врат нарязваме на вратни пържоли с дебелина около 1 см. Овкусяваме ги със сол и черен пипер....
Свински врат със зелеСвински врат със зеле
Сервирайте свинския врат със зеле като самостоятелно ястие или с гарнитура по желание....
Бавно печен свински вратБавно печен свински врат
2
Ястието се допича, докато печеното свинско получи хрупкава коричка, а сладките картофи омекнат. Бавно печеният свински врат е готов....

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: