Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Печен обезкостен свински вратПечен обезкостен свински врат може да се сервира в комбинация от немска картофена салата....
Майсторски сушен свински врат
След като е готов майсторският сушен свински врат, го вакуумираме отново и прибираме в хладилника за около месец....
Свински врат по бохемски
Пасират се зеленчуците до гладък сос, отново се затоплят и се заливат парчетата печено свинско.
Свинският врат по бохемски е много вкусен!...
Бавно печен свински вратЯстието се допича, докато печеното свинско получи хрупкава коричка, а сладките картофи омекнат.
Бавно печеният свински врат е готов....
1
Свински врат със зеле
Сервирайте свинския врат със зеле като самостоятелно ястие или с гарнитура по желание....
Свински врат на тиган
Свинския врат нарязваме на вратни пържоли с дебелина около 1 см. Овкусяваме ги със сол и черен пипер....
Свински Врат в Гювеч
Парчето врат е добре да е цяло. Правят му се прорези до половината като филийки.
Горчицата, майонезата, черният пипер, джодженът, солта, пиперът...
Ветрило от свински врат
Вземете цяло парче свински врат около 1. 5 кг.
Нарежете го на тънки пържоли (около 1 см) като не стигате до края....
Свински врат на скара
От бялото вино, солта, черния пипер, горчицата и соевия сос правим марината в дълбока купа. Може да се добавят и подправки, който обичате.
Нареждаме...
Свински врат с картофиПоднесете Свински врат с картофи, нарязан на парчета и с гарнитура от зеленчуците....
2
Свински врат с глазураМесото се намазва с горчица. Останалите продукти без бирата се смесват.
Месото се овалва в сместа, прехвърля се в тиган и се оставя да престои...
1
Свински врат със зеленчуци
Месото се запържва в мазнина от двете страни. Добавят се нарязаните моркови и лук и се посолява.
Слагат се гъбите и обелените патладжани и целината...
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 7
51
45
30
21
10
Дай твоята оценка: