Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Шпикован свински вратВкусен печен свински врат, който в комбинацията на картофите е още по-апетитен.
Не пропускайте да се насладите на Шпикован свински врат....
Печен свински вратШпиковайте свинския врат с разполовени скилидки чесън. Смесете горчицата с ракията и черния пипер и намажете хубаво целия врат....
3
Свински врат по бохемски
Свинският врат се обезкостява. Правят се прорези и се поставят парчетата зеленчуци....
Свински врат на тиган
Свинския врат нарязваме на вратни пържоли с дебелина около 1 см. Овкусяваме ги със сол и черен пипер....
Свински врат със зеле
Сервирайте свинския врат със зеле като самостоятелно ястие или с гарнитура по желание....
Бавно печен свински вратЯстието се допича, докато печеното свинско получи хрупкава коричка, а сладките картофи омекнат.
Бавно печеният свински врат е готов....
1
Майсторски сушен свински врат
След като е готов майсторският сушен свински врат, го вакуумираме отново и прибираме в хладилника за около месец....
Печен обезкостен свински врат
Печен обезкостен свински врат може да се сервира в комбинация от немска картофена салата....
Свински врат с глазураКартофите се режат на шайби и се добавят към месото. Пече се до готовност....
1
Свински врат със зеленчуци
Ястието се прехвърля в гювече и се запича в силна фурна. Поръсва се с магданоз и се сервира с люта чушка....
Свински врат на скара
От бялото вино, солта, черния пипер, горчицата и соевия сос правим марината в дълбока купа. Може да се добавят и подправки, който обичате.
Нареждаме...
Свински Врат в Гювеч
Отгоре се слага врата. Добавя се бульонът.
Поставя се в студена фурна и се пече на 160 градуса 4 часа и половина....
Рейтинг
4
Общо гласували: 4
52
41
30
21
10
Дай твоята оценка: