Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бавно печен свински джоланПокриваме джолана с алуминиево фолио и печем на 150 градуса за 3 часа. Вадим и поливаме месото с получения сос, връщаме за още час във фурната....
Свински джолан с картофиПрехвърлете сварения джолан в тава и го поръсете със сол, черен и червен пипер.
Наредете около него едро нарязаните картофи, моркови и лука....
2
Свински джолан със зеле
Добавя се джоланът с подправки по желание и се пече в умерена фурна на 200 градуса....
Свински джолан с ориз
Сваряват се джоланите. Изваждат се от бульона и се обезкостяват. Връща се месото обратно.
Слагат се картофите, лукът, след това оризът. След сваряването...
Гулаш от свински джолан
Поднесете гулаша от свински джолан с гарнитура от сварени макарони или картофено пюре....
Свински джолан под фолио
Отгоре се поставят овкусените джолани.
Завива се с фолио и се пече в слаба фурна около 4 часа....
Свински джолан с гъбиСложете джолана да се свари напълно, след което го обезкостете и нарежете месото. Нарежете гъбите на филийки и лука на полумесеци....
2
Свински джолан с печурки
Джоланът се обезкостява и нарязва на хапки. Парчетата месо се осоляват много добре и се прехвърлят на дъното на глинен съд....
Свински джолан в гювечЗапочваме с подготовката на свинския джолан. За целта използвах заден джолан с кожа. Първоначално го измих и накиснах във вода за около час....
5
Рейтинг
4.8
Общо гласували: 5
54
41
30
20
10
Дай твоята оценка: