Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Чорба от свински джоланСервирайте чорбата от свински джолан със смес от счукан чесън и оцет на вкус....
1
Свински джолан с виноМесото се измива и по повърхността му, от всички страни върху кожата, се правят леки разрези, колкото да се стигне до месото....
7
Свински джолан на фурна
Измитите и подсушени джолани се подреждат в тава. Поръсват се със сол. При тях се добавят едро нарязаните зеленчуци....
Свински джолан с ориз
Сваряват се джоланите. Изваждат се от бульона и се обезкостяват. Връща се месото обратно.
Слагат се картофите, лукът, след това оризът. След сваряването...
Свински джолан в гювечЗапочваме с подготовката на свинския джолан. За целта използвах заден джолан с кожа. Първоначално го измих и накиснах във вода за около час....
5
Чомлек със свински джоланВ джолана се правят десетина прореза, които се напълват с марината.
Зеленчуците се почистват и нарязват на едро....
1
Свински джолан със зеле
Добавя се джоланът с подправки по желание и се пече в умерена фурна на 200 градуса....
Рейтинг
4.8
Общо гласували: 5
54
41
30
20
10
Дай твоята оценка: