Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сладкиши с Пшеничен Грис

Сладкиши с Пшеничен Грис

Разгледай всички 24 кулинарни идеи за сладкиши с пшеничен грис в Gotvach.bg.
Диета с грисДиета с грисАко сте успели да претеглите ползите и вредите от хапването на грис, то ви предлагаме да задълбаете в темата, като приготвите някой вкусен: - сладкиш...
Смес от подправки за сладкиши и сладкиСмес от подправки за сладкиши и сладки
Можете сами да си направите смес, с която да превърнете домашните сладки и сладкиши в истинско изкушение за сетивата....
Ароматен сладкиши с ягодиАроматен сладкиши с ягоди
Ароматен сладкиш с ягоди за следобедното кафе или за закуска....
Фъстъчен крокан за сладкишиФъстъчен крокан за сладкиши
Фъстъчен крокан за сладкиши се съхранява в стъклен съд в хладилник....
Ретро сладкиши с крушиРетро сладкиши с круши
2
Ретро сладкиши с круши, който може да замени и най-любимия ви плодов тарт. Карамелизирайте 1 ч.ч. от захарта в тавата....
Вишни, захаросани за сладкишиВишни, захаросани за сладкиши
Вишните се почистват от костилките. Това става с тънкия край на безопасна игла или със специален уред за вадене на костилки. Слагат се в голам...
Великденски сладкиши със стафидиВеликденски сладкиши със стафиди
1
Тестото се разделя на четири и се оформят сладкиши....
Маслен крем за сладкишиМаслен крем за сладкиши
Крема може да ползвате за всякакъв вид пасти, торти, сладкиши....
Карамелен сладкиши с ябълкиКарамелен сладкиши с ябълки
Печем сладкиша на 170 градуса до готовност. Поднасяме, като обръщаме в подходяща чиния....
Карамелен сироп за сладкишиКарамелен сироп за сладкиши
Полученият сироп е подходящ за сиропиране на торти и сладкиши....
Лимоново масло за сладкишиЛимоново масло за сладкиши
Лимоновата кора се настъргва на ситно, като се внимава да не се засяга бялата част. Изстисква се сокът на лимоните. В тиган се смесват настърганата...
Основен крем за сладкишиОсновен крем за сладкиши
1
Този яйчен крем може да се използва при приготвянето на най-различни сладкиши....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: