Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Туршия в Бидон

Туршия в Бидон

Открий всички 23 избрани предложения за туршия в бидон в Gotvach.bg.
Селска туршийка в бидонСелска туршийка в бидонВсички зеленчуци се измиват и подреждат в бидонче. Слага се и от целината. Продуктите се заливат с възварена саламура от вода и сол....
Лесно кисело зеле в бидонЛесно кисело зеле в бидон
2
Зелките се нареждат възможно най-плътно в бидона с кочаните нагоре, за да не се изсипва солта. Между тях се уплътнява с половинки и четвъртинки....
Супер ТуршияСупер Туршия
2
Около десет дни е необходимо на туршията и е готова. Аз правя тази смесена туршия в пластмасовите кутии от сирене....
Панаирджийска туршияПанаирджийска туршия
Панаирджийската туршия може да се съхранява до месец в хладилник. Добър апетит!...
Туршия – паренаТуршия – парена
Измиват се и се изчистват камби, зелени домати, карфиол, моркови, зеле и целина. Смесва се водата с оцета, солта, захарта, черен пипер, бахар, дафинов...
Бърза туршияБърза туршия
12
Нарязваме зеленчука и го поръсваме със солта, олиото и захарта. Пускаме подправките. Оставяме сместа да почива 1 нощ и я пълним плътно в буркани...
Туршия ЦветиТуршия Цвети
1
Камбите, морковите и корнишоните се нарязват - аз слагам 500 г камби, 500 г моркови, 500 г корнишони, 2.500 кг карфиол. Карфиолът се накъсва на розички...
Унгарска туршияУнгарска туршия
Ситно нарязаните зеленчуци се посоляват и се поръсват със захар. Така престояват 12 часа на хладно, след което сокът се отцежда в съд и зеленчуците...
Попска туршияПопска туршия
3
Уникално вкусна салата и туршия! А как добре върви с домашна ракия... Сполай Ви!...
Рязана туршияРязана туршия
1
Рязаната туршия е много вкусна....
Стерилизирана туршияСтерилизирана туршия
1
Марината се обърква с туршията, като остава да престои всичко 2-3 часа. Пълни се в бурканите до с достатъчно марина....
Дунавска туршияДунавска туршия
Няма значение какво е количеството на зеленчуците поотделно. Важното е общото им количество да е 5 кг. Измиваме и почистваме зарзавата. След това...

Рейтинг

4
Общо гласували: 8
52
44
32
20
10
Дай твоята оценка: