Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пълнен заекВземете цял заек и го почистете. Дробът сложете да се свари, след което го нарежете на парченца....
Фарширован заек
Към каймата от дивеч се прибавят едро начукания черен пипер, задушените гъби, жълтъкът от яйцето, част от хляба, накиснат в сметана, част от сланината...
Печен заекСервират се парчетата заек с по 2-3 лъж. от соса и нарязаните сварени яйца.
Вкусно е както топло, така и студено сервирано....
2
Заек капама
Измийте заека и го почистете от ципите. Осолете го отвън и отвътре. Сварете вътрешностите на заека в подсолена вода с няколко зрънца бахар.
Запържете...
Маринован заек
Почистете заека от ципата и го оставете да престои 1-2 дни в бирата. Оставете го да се отцеди, шпиковайте с парченцата сланина, предварително посолени...
Фалшив заекОмесете каймата с накиснатия в млякото хляб, настъргания лук, подправките, яйцата и кашкавал.
Оставете да престои за 1 час в хладилник. След това...
2
Заешко с царевица
Месото се вари заедно с дафиновия лист, пипера, солта и малко олио, обезкостява се и се нарязва на парченца. Изсипва се в йенска тенджера заедно с...
Заешко в гювечМахнете кокалите на заешкото месо и го разрежете на парчета. Загрейте зехтин и го изпържете равномерно за малко....
7
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 8
50
45
32
21
10
Дай твоята оценка: