Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Традиционни Великденски Ястия

Традиционни Великденски Ястия

Открий всички 199 избрани предложения относно традиционни великденски ястия в Gotvach.bg.
Супа с праз и зелева чорбаСупа с праз и зелева чорбаВижте също как да си направите класическата куркудена чорба и разберете защо защо чорбата от зеле е толкова полезна....
Харчо - Грузинска супа с агнешко и оризХарчо - Грузинска супа с агнешко и ориз
Наливаме вода 3 пръста над продуктите, слагаме капака и готвим до готовност агнешката супа....
Супа от агнешка главичка, сърце и бял дробСупа от агнешка главичка, сърце и бял дроб
2
Супата от агнешка главичка, сърце и бял дроб е готова....
Супа с праз, свински дроб, картофки и фидеСупа с праз, свински дроб, картофки и фиде
Варим супата, докато всички продукти се сварят. Прибавяме във врящата супа фиде, 2-3 с.л. или повече на вкус....
Лесна супа от агнешки дроб главичка и зелен лукЛесна супа от агнешки дроб главичка и зелен лук
Агнешката главичка и дробът се сваряват в тенжера под налягане. Главичката се почиства от костите....
Уникална супа със свински бекон и зелева чорбаУникална супа със свински бекон и зелева чорба
Уникална супа със свински бекон и зелева чорба, която може да сервирате със содени хлебчета и да се насладите на всяка хапка....
Супа топчета с топла застройка от зелева чорбаСупа топчета с топла застройка от зелева чорба
1
Прибавете едно канче зелева чорба, като разбъркате и един черпак от супата. Сипете сместа в малка тенджерка и сложете на огъня да клокне....
Дроб сармаДроб сарма
3
Готовата дроб сарма се полива с разбитите яйца и киселото мляко и се запича 10 - 15 минути в по - силна фурна....
Паниран дробПаниран дроб
1
Нарежете измития и подсушен телешки дроб на ленти. Поръсете го с сол, риган и черен пипер на вкус....
Дроб сарма с черен дроб и гъбиДроб сарма с черен дроб и гъби
1
Изваждаме дроб сармата от фурната и я покриваме с памучна кърпа. Дроб сармата с черен дроб и гъби е готова....
Агнешко мезеАгнешко мезе
Сочно агнешко, което заслужава да бъде на всяка трапеза! Приготвяме го като най-напред почистваме черният дроб от ципите....
Агнешко – пилафАгнешко – пилаф
Месото се отделя от костите и от тях, заедно с моркова, целината и една глава лук, се сварява бульон. Оризът се задушава в част от маслото. Добавя...

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 6
51
42
32
21
10
Дай твоята оценка: