Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Нарежете пилешкото месо на кубчета и го смесете с лимоновия сок и кора, китайската смес подправки и соевия сос и разбъркайте добре.
Оставете да...

Нарежете месото на тънки ивици и го сложете в йенска тава или дълбок глинен съд.
Смесете всички продукти без зехтина и залейте месото, разбъркайте...

Нарязваме пилето на дребно и го запържваме в сгорещеното олио, подправяме със сол и черен пипер.
Доливаме сакето и бульона и задушаваме на слаб...

Сервирайте веднага Тайландски коктейл Летен бриз и му се насладете веднага....

Пилешките бутчета по тайландски се пекат на 180-200 градуса до получаване на златиста коричка....

2

Нарежете зеления лук и кориандъра, пасирайте ги и смесете с пилешката кайма, сусама, соевия сос, нарязания джинджифил и белтъка.
Оформете 20 кюфтенца...

Сварете пастата в подсолена вода. Загрейте двата вида олио в тиган, добавете чесъна, джинджифила, лютите чушки и кората от лайма.
Гответе за 30...

Задължително охладете японския шоколадов крем карамел, преди да сервирате, за няколко часа или нощ в хладилника....
Рейтинг
4.6
Общо гласували: 9
56
42
31
20
10
Дай твоята оценка: