Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Телешки лентички по азиатскиВ купа разбъркваме соевия сос, захарта до стопяване и сакето.
Телешкият стек се нарязва на лентички. Оставяме в марината да попие. По желание може...
Азиатски сос с джинджифил
В купа смесете оцета, настъргания джинджифил, лимоновия сок, соевия сос и горчицата. Овкусете със сол и черен пипер на вкус.
Към получената смес...
Панирани зеленчуци по японскиИзваждат се с решетъчна лъжица панираните зеленчуци по японски и мазнината се отцежда върху домакинска хартия....
2
Японски омлет (Дашимаки Тамаго)
Яйцата се счупват в подходящ съд.
Рибният бульон, солта, захарта, миринът и сакето се смесват в друг съд. Яйцата се прибавят към тях и се разбиват...
Японски спагети с телешко
Сварявате спагетите според указания на опаковката начин, изцеждате ги и ги оставяте настрани. Месото се реже на ленти.
В половината кокосово масло...
Японски шоколадов крем карамел
Задължително охладете японския шоколадов крем карамел, преди да сервирате, за няколко часа или нощ в хладилника....
Двупластов портокалов японски десертРазбъркваме млякото с яйцето. В тенджерка слагаме портокаловия сок, сметаната и захарта.
Разбъркваме ги на слаб огън (само да се затоплят, не...
2
Пилешки дробчета по японскиВ не много дълбок съд се смесва светлия соев сос, виното и пилешките дробчета, предварително изчистени и нарязани на половинки. Мариноват се за около...
4
Сушени патладжани по японски
Патладжаните се заливат с вряла вода за 15 минути и се посоляват. Чесънът се нарязва на ситно, морковите се настъргват.
Чесънът и морковите се...
Панирани пилешки хапки по тайландски
Тези тайландски пилешки вкусотии се допълват с българска бира и много лимон....
Рейтинг
4.6
Общо гласували: 9
56
42
31
20
10
Дай твоята оценка: