Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Готвене на Нахут

Готвене на Нахут

Разгледай всички 35 кулинарни идеи относно готвене на нахут в Gotvach.bg.
Пилешко с нахут и бадемиПилешко с нахут и бадемиСварете предварително накиснатия за 1 нощ нахут и го отцедете. Сложете пилешките гърди с маслото и половината от шафрана в тенджера....
Тажин с нахут и патладжаниТажин с нахут и патладжани
Гответе 10 минути. Прибавете патладжана и тиквичките, чилито, кайсиите и отцедени нахут....
Салата от нахут с руколаСалата от нахут с рукола
Нахутът се отцежда от течността в консервата и се смесва с руколата. Добавят се нарязаните босилек и лук и всичко се разбърква....
Нахут с къри и наденичкиНахут с къри и наденички
2
Накиснете нахута от предната вечер във вода, след това го обелете и го сложете да се свари до омекване за около 45 минути....
Нахут с наденички и лещаНахут с наденички и леща
Накиснете нахута от предната вечер във вода, на следващия ден го отцедете и обелете....
Ориз с нахут и пилеОриз с нахут и пиле
1
Накиснете нахута предварително за 12 часа във вода. След това изпалкнете и го сложете да заври....
Хумус с нахут и грахХумус с нахут и грах
В блендер слагам грах, нахут и всички други съставки. Блендирам 5 мин. и получавам страхотен хумус с грах....
Нахут с телешко на фурнаНахут с телешко на фурна
Накрая се прибавя отцеденият нахут и около 700 мл телешки бульон или вода. Оставя се на тих огън за 10 минути....
Броколи с нахут и лимонБроколи с нахут и лимон
При тях се добавят изцеденият нахут и филираните бадеми....
Тиквички с нахут и киноаТиквички с нахут и киноа
1
Добавят се доматите, отцеденият нахут и подправките. Намаля се котлонът и когато всичко е сварено, се добавя наситнен магданоз....
Яхния с Нахут и СпанакЯхния с Нахут и Спанак
Сложете нахута, а след 1 минута - и спанака. Когато спанакът намалее обема си, добавете червения пипер, кетчупа и запържете....
Яхния от нахут с бираЯхния от нахут с бира
Изключете и сипете яхнията с нахут в дълбоки чинии. Поръсете с пресен магданоз....

Рейтинг

4
Общо гласували: 5
51
43
31
20
10
Дай твоята оценка: