Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Телешко варено в гювечВ голям глинен съд (гювеч) се слагат месото, зеленчуците, всички подправки и червеното вино....
Свинско и телешко с картофи в гювеч
Накрая гювечът със свинско и телешко се отхлупва и се оставя да се запече за около 30 мин....
Зеленчуци с телешко и свинско в гювеч
Телешкото месо почистваме от ципите, ако има такива, и заедно със свинско месо измиваме добре и нарязваме на средни парчета....
Яхния от грах с телешко и свинско месо в гювеч
На дъното на голям гювеч слагаме нарязаните късчета свинско и телешко месо. Добавяме обелените и нарязани на кубчета кромид и морков....
ГювечПосолете нарязаните на кръгчета патладжани и тиквички, и ги оставете да се отцедят. Изпържете ги съвсем леко. В същата мазнина задушете ситно нарязания...
1
Шарен гювеч с пилешкоГювечът се сервира топъл, разпределен в порционни чинии, гарниран с люти чушлета.
Шареният гювеч с пилешко е готов....
2
Гювеч с пушено месо
Сложете гювеч във фурната и загрейте на 100 градуса (това се прави за да се темперира гювеча да не се спука)....
Манастирски гювеч с месо
Почистеното от костите месо се нарязва на порции и заедно с лука, нарязан на дребно, се задушава, докато остане на мазнина....
Гювеч с пилешко месо, картофи и вино
Поръсете готовия гювеч с пилешко със ситно нарязан магданоз.
Приятен апетит!...
Винено свинско в гювечСлед това го прехвърляме в гювеч с капак. В същия тиган обработваме с останалата мазнина надребнените балучка и гъби....
1
Пъстър гювеч със свинско
Оттегляте от котлона и прибавяте месото, обърквате добре и пресипвате в йенски или обикновен гювеч и печете на умерена фурна (около 180 градуса) за...
Мариновано свинско в гювеч
Захлупете гювеча и гответе на 220 градуса за около 30-35 минути.
Маринованото свинско в гювеч е готово....
Рейтинг
4.6
Общо гласували: 5
53
42
30
20
10
Дай твоята оценка: