Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Винено свинско в гювечСлед това го прехвърляме в гювеч с капак. В същия тиган обработваме с останалата мазнина надребнените балучка и гъби....
Манастирски гювеч със свинско
След десетина минути прибавете маслините и печете гювеча на 200 градуса около 30-35 минути.
Поръсете с нарязан магданоз....
Пъстър гювеч със свинско
Оттегляте от котлона и прибавяте месото, обърквате добре и пресипвате в йенски или обикновен гювеч и печете на умерена фурна (около 180 градуса) за...
Славянски гювеч със свинскоЯстието се разбърква и се изсипва в гювеч.
Печете славянския гювеч на умерена фурна, а ястието се поднася с наситнен магданоз....
5
Мариновано свинско в гювеч
Захлупете гювеча и гответе на 220 градуса за около 30-35 минути.
Маринованото свинско в гювеч е готово....
Свинско запечатано в гювеч
Месото се нарежда в гювеча, като между пържолите се слагат лук и гъби. Залива се с останалата мазнина от запечатването на пържолите....
Сарми в гювеч с кълцано свинско месо
Сармите в гювеч с кълцано свинско месо са готови!
Източник: Yordanka Todorova - Българските ястия и рецепти...
Славянски гювеч с овче и свинско месо
По време на печенето разбърквайте славянския гювеч с овче и свинско месо от време на време....
Зимен гювеч със свинско месо и зеленчуци
Ако гювечът се прави в глинен съд, започва подреждането на зеленчуците, но аз го правих в огнеупорен съд и изсипах всички съставки, разбърках добре...
Рейтинг
4.6
Общо гласували: 5
53
42
30
20
10
Дай твоята оценка: