Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Зебра кексЯйцата и захарта се разбиват до побеляване. Добавя се прясното мляко, олиото, брашното, смесено с бакпулвера и ванилията.
Разбива се, докато се...
9
КексКекс торта
Разбийте яйцата заедно със захарта до побеляване. Добавете олиото и млякото и разбъркайте. Пресейте брашното заедно с бакпулвера. Добавете го бавно...
Арабски кексЯйцето и захарта се разбиват докато побелеят. Добават се олиото, брашното, киселото мляко с добавената в него сода. Разбива се до получаване на хомогенна...
24
Канелен кексВадим яйцата на стайна температура заедно с киселото мляко.
В купа слягаме яйцата и кафявата захар и разбиваме с миксера много добре.
В киселото...
1
Кекс Ласкар
Нарежете сладката ябълка на много малки кубченца. Прехвърлете ги в купа и ги разбъркайте със захарта и ванилията. Оставете така за 5 мин.
След...
Горски кекс
Боровинките и ягодите се почистват и измиват. Ягодките се намачкват с вилица, а боровинките се оставят цели.
Яйцата и захарта се разбиват с миксер...
Кекс Душичка
Най-напред пасирайте банана, орехите и локума. В голяма купа разбийте яйцата със захарта.
Добавете прясното и киселото мляко, както и няколко...
Новогодишен кекс
Разбийте жълтъците заедно със захарта до побеляване. Към тях добавете олиото, докато бъркате, и киселото мляко, в което предварително сте шупнали...
Обикновен кексЯйцата се разбъркват с миксер, след това се прибавя брашното и се разбърква. Всички останали продукти се прибавят едно след друго като се разбърква...
88
Кекс НегърчеРазбиваме хубаво яйцата, които задължително са на стайна температура, със захарта, добавяме олиото да го поеме сместа, след това киселото мляко....
19
Ябълков кексНарежете 2-те ябълки на тънки парченца, поръсете ги с малко лимонов сок, за да не потъмнеят. Другата ябълка настържете. Разбийте яйцата със захарта...
6
Мини кекс
Разбиват се яйцата, бакпулверът и захарта. След това се добавя киселото мляко и пак се разбива.
Брашното се изсипва на части.
Пече се в предварително...
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 3
51
40
32
20
10
Дай твоята оценка: