Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Обикновена Туршия

Обикновена Туршия

Открий всички 36 избрани предложения относно обикновена туршия в Gotvach.bg.
Ловешка туршияЛовешка туршияНаредете туршията в буркани - ред чушките, ред от останалия зарзават. Залейте със студената саламура, притиснете добре и затворете....
Туршия-сармиТуршия-сарми
На няколко дни претакайте туршията, след което я приберете на хладно и сухо място....
Търновска туршияТърновска туршия
Изчистете чушките и ги нарежете на кръгчета с широчина около 5 см. Нарежете доматите на дълго, а морковите - на кръгчета. Нарежете магданоза на...
Водна туршияВодна туршия
Тя също се добавя, след като туршията стане готова, за да се прекъсне процесът на ферментация. Водната туршия се съхранява на хладно място....
Лучена туршияЛучена туршия
Оставят се поврат 2-3 минути и се изчаква туршията да изстине. Пресипва се в буркани и се допълва със зехтин....
Турска туршияТурска туршия
Добре почистените глави червено цвекло се сваряват до готовност. Продуктите за марината се смесват и се загряват на бавен огън до пълното разтваряне...
Зелена туршияЗелена туршия
Опечете чушките и ги обелете. Почистете ги от дръжките и семките и ги прекарайте през машинка за мелене на месо. Зелените домати се запичат за кратко...
Попарена туршияПопарена туршия
3
Добре почистените зеленчуци се нарязват, зелето и чушките на ивички, карфиолът на розички, а морковите на кръгчета. Към тях се добавя нарязаният...
Еднодневна туршияЕднодневна туршия
7
Консумирайте след това туршията. Трайността ѝ е до 1 седмица, защото няма консервант....
Дунавска туршияДунавска туршия
Няма значение какво е количеството на зеленчуците поотделно. Важното е общото им количество да е 5 кг. Измиваме и почистваме зарзавата. След това...
Гръцка туршияГръцка туршия
Оставете така за 1-2 часа и напълнете туршията в буркани. Гръцката туршия не се вари и може да се консумира веднага....
Есенна ТуршияЕсенна Туршия
Марината за туршия се вари и вряла се залива върху нарязаните зеленчуци....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: