Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да панираме без яйце?Кулинарни приложения на панировката
Панирането без яйце е подходящо за всякакви храни – от зеленчуци до месо и риба....
Пъстърва в панировка с пармезан
Всяка риба се топва в разбитите яйца, след това в панировката, после отново се потапя в яйцата и още веднъж - в панировката....
Панировка за пържени тиквички
Яйцата се разбиват и се добавя оцета.
Разбъркват се с брашното до получаване на гъста каша.
Нарязаните тиквички се овалват последователно...
Непознатата риба дорадо
Наричат вида и рибен делфин, а по пристанищата на Тихия океан рибата е известна като махи-махи....
Осоляване на риба
Осоляването на рибата е традиционен и лесен начин за нейното съхраняване. Осолената риба може да се съхранява дълго време....
Диета с рибаДиетите с риба са много популярни, тъй като рибата е полезна и същевременно диетична храна, а освен това е и много вкусна....
3
Риба срещу възпаления
Не купувайте риба в олио, защото Омега 3-мастните киселини просто преминават в мазнината....
Тиквички с панировка в еър фраер
Тази процедура повторих 4-ри пъти, докато приготвя всички тиквички с панировка във фраера....
Дроб в панировка от копър
Запържете лука с чесъна до златисто и изсипете върху готовия паниран черен дроб....
Тиквички с панировка на фурна
В друга чиния сипете готовата панировка и започнете панирането, като всяка пръчица потопите първо в брашно, яйца и панировка....
Рейтинг
3.1
Общо гласували: 9
51
43
31
24
10
Дай твоята оценка: