Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Паниране на Риба

Паниране на Риба

Разгледай всички 36 авторски предложения относно паниране на риба в Gotvach.bg.
Как да панираме без яйце?Как да панираме без яйце?Кулинарни приложения на панировката Панирането без яйце е подходящо за всякакви храни – от зеленчуци до месо и риба....
Пъстърва в панировка с пармезанПъстърва в панировка с пармезан
Всяка риба се топва в разбитите яйца, след това в панировката, после отново се потапя в яйцата и още веднъж - в панировката....
Панировка за пържени тиквичкиПанировка за пържени тиквички
Яйцата се разбиват и се добавя оцета. Разбъркват се с брашното до получаване на гъста каша. Нарязаните тиквички се овалват последователно...
Непознатата риба дорадоНепознатата риба дорадо
Наричат вида и рибен делфин, а по пристанищата на Тихия океан рибата е известна като махи-махи....
Осоляване на рибаОсоляване на риба
Осоляването на рибата е традиционен и лесен начин за нейното съхраняване. Осолената риба може да се съхранява дълго време....
Диета с рибаДиета с риба
3
Диетите с риба са много популярни, тъй като рибата е полезна и същевременно диетична храна, а освен това е и много вкусна....
Консервиране на рибаКонсервиране на риба
3
Рибата в собствен сос е вкусна и полезна....
Риба срещу възпаленияРиба срещу възпаления
Не купувайте риба в олио, защото Омега 3-мастните киселини просто преминават в мазнината....
Броколи в пухкава панировка с горчицаБроколи в пухкава панировка с горчица
Броколите в пухкава панировка с горчица са готови....
Тиквички с панировка в еър фраерТиквички с панировка в еър фраер
Тази процедура повторих 4-ри пъти, докато приготвя всички тиквички с панировка във фраера....
Дроб в панировка от копърДроб в панировка от копър
Запържете лука с чесъна до златисто и изсипете върху готовия паниран черен дроб....
Тиквички с панировка на фурнаТиквички с панировка на фурна
В друга чиния сипете готовата панировка и започнете панирането, като всяка пръчица потопите първо в брашно, яйца и панировка....

Рейтинг

3.1
Общо гласували: 9
51
43
31
24
10
Дай твоята оценка: