Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Постни Лозови Сърмички

Постни Лозови Сърмички

Прегледай всички 33 авторски предложения относно постни лозови сърмички в Gotvach.bg.
Лозови сарми с оризЛозови сарми с оризНяколко лозови листа се слагат на дъното на тенджера и отгоре плътно се нареждат сармите....
Лозови сарми с каймаЛозови сарми с кайма
1
Подреждайте лозовите сарми плътно една до друга в тенджерата....
Лозови сарми с лимонЛозови сарми с лимон
Сармите се подреждат плътно в тенджера, долива им се гореща вода, докато ги покрие. Освен с водата се заливат и с лимоновия сок и олиото....
Лозови сарми с лещаЛозови сарми с леща
Покривате отгоре с лозови листа и затискате с чиния. Прибавяте толкова вода, че да достигне до ръба на чинията. Варите сармите на тих огън....
Лозови сарми с киноаЛозови сарми с киноа
Лозовите листа се попарват, за да омекнат и се свиват малки сармички....
Вкусни лозови сарми с оризВкусни лозови сарми с ориз
Върху картофите наредих сармите и полях с малко олио. Поставих чиния, която да притиска сармите и налях 4 ч. ч. гореща вода....
Лозови сарми с цедено млякоЛозови сарми с цедено мляко
С най-големите лозови листа се покрива тавата. Лукът се нарязва на ситно. Оризът се измива добре....
Лозови сарми с бял сосЛозови сарми с бял сос
Поднасяме лозовите сарми полети с белия сос....
Класически лозови сарми в гювечКласически лозови сарми в гювеч
Дъното на глинен гювеч се намазнява, а на дъното му се поставят един ред лозови листа. Отгоре се нареждат навитите сармички....
Лозови сарми с чеснов сосЛозови сарми с чеснов сос
Свитите сарми наредете в тенджера и върху тях сложете широка чиния....
Лозови сарми с вкусен сосЛозови сарми с вкусен сос
2
По желание може да запечете лозовите сарми, след като ги задушите. Източник: Todorka Paskova от Кулинарна мрежа...
Лозови сарми с пилешко месоЛозови сарми с пилешко месо
След като водата изври плънката се сваля от котлона и се завиват стегнати лозови сармички. Нареждат се плътно в тенджера и се заливат с вода....

Рейтинг

3.4
Общо гласували: 10
52
42
34
22
10
Дай твоята оценка: