Gotvach.bg»Избрани Колекции»Селска Туршия в Бидон
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Селска туршия в бидонНа дъното на бидона се насипва солта и се намокря хубаво с оцет....
Бърза туршия в бидонМоже да се консумира още на следващия ден бързата туршия в бидон.
На хладно място издържа повече от месец....
3
Солена туршия в бидонПървите няколко дена се претаква по веднъж на ден, а след 1 седмица - солената туршия в бидон се претаква на няколко дни....
5
Вкусна туршия в бидон
Наредете ги грижливо в бидона.
Сварете саламура от 4 л вода, в която се добавят оцетът и 6 к.ч. сол....
Бърза селска туршия
Туршията се затваря с капачка и обръщаме с дъното нагоре. Не се стерилизира, но оставяме на хладно.
Бързата селска туршия е готова....
Смесена селска туршияПроверява се от време на време и ако има нужда, се долива по малко вода към туршията.
Смесената селска туршия е готова....
1
Обикновена селска туршия
Накрая туршията се полива с горещата вода и разтворената в нея сол, както и с олиото, оцета и черния пипер....
Обикновена обща туршия в бидонСлед това разтваряме калиев сорбат за туршии в част от предварително източена саламура от бидона....
10
Туршия за зимата в бидонЗалейте в бидона. При нужда притиснете с нещо отгоре, за да не изплуват....
1
Рейтинг
4.6
Общо гласували: 5
53
42
30
20
10
Дай твоята оценка: