Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пилешка пастърма, сушена в хладилникПо същата рецепта за пилешка пастърма направих и свинско бон филе, което също се получи много добре....
Печени свински рибици
Започнете, като почистите всяка рибица от жилите, ако има такива. След това направете марината за свинско месо....
Свински рибици Лунтза
Овкусете свинските рибици със сол и черен пипер, покрийте ги с фолио и ги приберете ца 48 часа в хладилник....
Свинска пастърмаПочистете свинското от кожата и тлъстината и го нарежете на тънки еднакви парчета с дебелина 2 см. Подредете ги в дървено или пластмасово корито -...
7
Свинска кавърмаНарежете месото и го запържете. Прибавете нарязания праз и след 5 минути прибавете гъбите и доматите. Добавете подправките и налейте виното.
Разпределете...
2
Свинска чорба
Нарежете месото на ситно и го запържете в силно сгорещената мазина. Добавете ситно нарязания лук, а две-три минути по-късно сложете и настъргания...
Свинска пачаСложете всички продукти - краката, езиците, ушите, сърцата, да се сварят до готовност. Обезкостете свинските крачета, след това обелете езиците....
2
Кайзер от бонфиле (Малки рибици)От свинското бонфиле изрежете мазнините по него, трябва ни само червено месо.
Хубаво го зарийте в морска сол и оставете да престои 24 часа....
1
Свинска кавърма на свинска сватба от пиринския край
Месото се измива, нарязва се на кубчета слага се в голяма тава, ако се наложи се добавя малко мазнина или сланинка, запържва се месото.
Нарязваме...
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 10
53
43
33
21
10
Дай твоята оценка: