Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тънкости при Правене на Козунак

Тънкости при Правене на Козунак

Прегледай всички 35 авторски предложения за тънкости при правене на козунак в Gotvach.bg.
Немски козунакНемски козунакПечете традиционния козунак за около 40-45 мин. Когато сте готови, извадете великденския сладкиш от фурната и го оставете да се охлади....
Козунак АсортиКозунак Асорти
1
Козунакът се оставя да втаса. Намазва се с яйце разбито с прясно мляко и се пече на 180 градуса около 40 минути или до готовност....
Орехов козунакОрехов козунак
Така бързо ще се надигнат....
Безглутенов козунакБезглутенов козунак
1
Тъй като това е безглутенов козунак, на вид няма да е пухкав и мекичък, вкусът обаче е същият. Весели празници!...
Квасен козунакКвасен козунак
1
За да се избегне киселата жилка, козунакът е добре да се прави само с твърд квас. Ето рецептата за 100 г активен захранен квас....
Сполучлив козунакСполучлив козунак
1
Включваме фурната да се загрее до 180 °C и печем в нея козунака за около 40 минути или до готовност и приятно зачервяване....
Козунак ЗонаКозунак Зона
Получената топка разделяме на три и с намазнени ръце сплитаме козунака. Пече се на 180 градуса без вентилатор за около 30 мин....
Перфектния козунакПерфектния козунак
Поставяме перфектния козунак във фурната и печем до готовност. Готовия изпечен козунак оставяме да се охлади и тогава консумираме ....
Козунак ЛунаКозунак Луна
Поставяме ефектния козунак в тава с хартия за печене и оставяме да втасат....
Карамелен козунакКарамелен козунак
Карамеленият козунак е готов....
Меден козунакМеден козунак
Оставя се да втаса и козунакът се пече в предварително загрята умерена фурна. Меденият козунак е готов....
Ванилов козунакВанилов козунак
Прави се кладенче в брашното и се изсипват бухналата мая и яйчната смес. Замесва се тесто....

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
52
41
30
21
10
Дай твоята оценка: