Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Немски козунакПечете традиционния козунак за около 40-45 мин.
Когато сте готови, извадете великденския сладкиш от фурната и го оставете да се охлади....
Козунак АсортиКозунакът се оставя да втаса.
Намазва се с яйце разбито с прясно мляко и се пече на 180 градуса около 40 минути или до готовност....
1
Безглутенов козунакТъй като това е безглутенов козунак, на вид няма да е пухкав и мекичък, вкусът обаче е същият.
Весели празници!...
1
Квасен козунакЗа да се избегне киселата жилка, козунакът е добре да се прави само с твърд квас.
Ето рецептата за 100 г активен захранен квас....
1
Сполучлив козунакВключваме фурната да се загрее до 180 °C и печем в нея козунака за около 40 минути или до готовност и приятно зачервяване....
1
Козунак Зона
Получената топка разделяме на три и с намазнени ръце сплитаме козунака.
Пече се на 180 градуса без вентилатор за около 30 мин....
Перфектния козунак
Поставяме перфектния козунак във фурната и печем до готовност.
Готовия изпечен козунак оставяме да се охлади и тогава консумираме ....
Меден козунак
Оставя се да втаса и козунакът се пече в предварително загрята умерена фурна.
Меденият козунак е готов....
Ванилов козунак
Прави се кладенче в брашното и се изсипват бухналата мая и яйчната смес.
Замесва се тесто....
Рейтинг
4
Общо гласували: 4
52
41
30
21
10
Дай твоята оценка: