Gotvach.bg»Избрани Колекции»Гулаш Яхния
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
ГулашЗапържете до златисто наситнения лук. Оттеглете от огъня, добавете червения пипер, разбъркайте и прибавете нарязаното на средно малки кубчета месо...
3
Чорба гулаш
Измийте добре месото и го оставете да ври във водата. Щом заври, посолете и прибавете корените за супа. Оставете да се вари на умерен огън. Нарежете...
Цигански гулаш
Циганският гулаш се готви още 30 минути на слаб котлона. ПОднася се със стрък магданоз за украса....
Виенски гулаш
В тенджера с олиото поставяме нарязаното на кубчета месо и запържваме за кратко.
Изваждаме месото и в същата мазнина изпържваме почистения и нарязан...
Унгарски гулаш
Нарежете телешкото на късчета и го объркайте с брашното. Загрейте мазнината и го запържете равномерно, след което извадете от тигана.
Добавете...
Гулаш чорба
Гулаш чорба - съчетание от нежни парчета телешко месо, плътни зеленчуци и ароматни подправки - това е вкусът на удоволствието....
Дивечов Гулаш
Месото за този апетитен гулаш нарязваме на кубчета и запържваме в дълбока тенджерка....
Рейтинг
4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: