Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да се Маринова Свинско Месо

Как да се Маринова Свинско Месо

Открий всички 55 кулинарни идеи за как да се маринова свинско месо в Gotvach.bg.
Свинско месо и грахСвинско месо и грахДобавят се 2 ч.ч. вода и се оставя да заври. При нужда впоследствие се долива още малко вода и вашето свинско с грах е готово....
Кавърма със свинско месоКавърма със свинско месо
2
Запържва се свинското месо до готовност, като преди това сте го нарязали на късове....
Свинско месо с баклаСвинско месо с бакла
Нарежете свинското на големи парчета и ги задушете в мазнина, докато се запържи равномерно от всички страни....
Свинско месо с нахутСвинско месо с нахут
Прибавяме му 2 с.л. от свинската мас и половината от ситно нарязания лук - за да се вари с тях....
Гювечета със свинско месоГювечета със свинско месо
1
В мазнината се задушава месото нарязано на хапки. Слага се нарязаният на по-едро лук, червения пипер и доматите....
Шницели от свинско месоШницели от свинско месо
1
Шницелите от свинско месо се поднасят с резени лайм, наситнен магданоз и гарнитура от зеленчуци по избор....
Стек от свинско месоСтек от свинско месо
1
Завива се във формата на вретено и се прави двойна панировка: брашно, яйце, галета, яйце и се пържи първо от завитата страна....
Сос за свинско месоСос за свинско месо
Разбъркваме постоянно да не загори. Добавяме на тънка струя месния бульон, сол, пипер на вкус. Отделяме жълтъка от белтъка....
Свинско месо с ряпаСвинско месо с ряпа
След това прибавяме останалата свинска мас, сухите червени чушки и червения пипер....
Бисквитената торта на Тереза МариноваБисквитената торта на Тереза Маринова
1
на продуктите, като последният слой на тортата да е сметана....
Бистра супа със свинско месоБистра супа със свинско месо
Свинското месо се реже на хапки и се слага в тенджера с малко вода....
Печен грах със свинско месоПечен грах със свинско месо
2
Пека свинското с грах в предварително загрята фурна. Печеният грах със свинско месо е много вкусен....

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 5
52
42
31
20
10
Дай твоята оценка: