Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Овкусете месото с черен пипер. Покрийте го с тънки резени сланина, които фиксирайте с гонец.
Сложете в подходяща тава, залейте с мазнината и бялото...

Заливаме месото с 1 л. вода, прибавяме едро нарязания лук и посоляваме. Варим на бавен огън 90 минути.
Почистваме чушките и морковите и ги нарязваме...

Нарязваме говеждото на парчета и го осоляваме на вкус. Към него прибавяме нарязаните чесън и лук. Добавяме оцета, ракията и виното....

Месото се измива, подсушава се и се нарязва на кубчета, които се овалват в смес от брашно и сол.
В тенджера се загрява олиото и се запържва месото...

Първо пригответе пълнежа. Загрейте зехтина в подходяща тенджера и запържете лука до златисто. Прибавете мляното месо, солта и черния пипер. Пържете...

Загрейте олиото и запържете нарязаните на кубчета бекон и говеждо месо.
Добавете ситно нарязаните лук, чесън, целина и моркови....

Говеждото месо се нарязва на кубчета и се слага да се вари на тих огън.
Отделно задушаваме с маслото лука....

Говеждото филе Миньон на тиган е много вкусно!
Източник: Natasha`s Kitchen...

Когато е готово, в каймата не трябва да има розови парченца.
Смесват се яйцата, изварата и сиренето Пармезан....

Нарязваме месото на порции и го задушаваме в собствената му мазнина. След това добавяме червения пипер, сол на вкус и водата.
Всичко това слагаме...
Рейтинг
4
Общо гласували: 10
55
41
33
21
10
Дай твоята оценка: