Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Какво да сготвим с говеждо

Какво да сготвим с говеждо

Открий всички 55 кулинарни идеи за какво да сготвим с говеждо в Gotvach.bg.
Прясно зеле с говеждо месоПрясно зеле с говеждо месоПреди сервиране извадете дафиновите листа и поръсете прясното зеле с говеждо месо със ситно нарязания магданоз....
Говеждо печено с бяло виноГовеждо печено с бяло вино
Овкусете месото с черен пипер. Покрийте го с тънки резени сланина, които фиксирайте с гонец. Сложете в подходяща тава, залейте с мазнината и бялото...
Мариновано говеждо със соев сосМариновано говеждо със соев сос
2
Ако е необходимо може да се добавим сол....
Китайска салата с говеждо филеКитайска салата с говеждо филе
Заливаме месото с 1 л. вода, прибавяме едро нарязания лук и посоляваме. Варим на бавен огън 90 минути. Почистваме чушките и морковите и ги нарязваме...
Мариновано говеждо месо във виноМариновано говеждо месо във вино
Нарязваме говеждото на парчета и го осоляваме на вкус. Към него прибавяме нарязаните чесън и лук. Добавяме оцета, ракията и виното....
Говеждо със сос по средиземноморскиГовеждо със сос по средиземноморски
Месото се измива, подсушава се и се нарязва на кубчета, които се овалват в смес от брашно и сол. В тенджера се загрява олиото и се запържва месото...
Пълнени домати с мляно говеждоПълнени домати с мляно говеждо
Първо пригответе пълнежа. Загрейте зехтина в подходяща тенджера и запържете лука до златисто. Прибавете мляното месо, солта и черния пипер. Пържете...
Боб чорба с говеждо месоБоб чорба с говеждо месо
Загрейте олиото и запържете нарязаните на кубчета бекон и говеждо месо. Добавете ситно нарязаните лук, чесън, целина и моркови....
Говеждо печено по италианска рецептаГовеждо печено по италианска рецепта
Говеждото месо се нарязва на кубчета и се слага да се вари на тих огън. Отделно задушаваме с маслото лука....
Говеждо филе Миньон на тиганГовеждо филе Миньон на тиган
Говеждото филе Миньон на тиган е много вкусно! Източник: Natasha`s Kitchen...
Лазаня с кайма от говеждоЛазаня с кайма от говеждо
Когато е готово, в каймата не трябва да има розови парченца. Смесват се яйцата, изварата и сиренето Пармезан....
Говеждо месо в тенджера под наляганеГовеждо месо в тенджера под налягане
Нарязваме месото на порции и го задушаваме в собствената му мазнина. След това добавяме червения пипер, сол на вкус и водата. Всичко това слагаме...

Рейтинг

4
Общо гласували: 10
55
41
33
21
10
Дай твоята оценка: