Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Боровинков кейкВ купа сложете яйцата и захарта и ги разбийте с миксер, докато побелеят.
Добавете 150 от мекото масло, прясното мляко, кората от лимон, ванилията...
Кейк-щрудел
Разбиваме яйцата с 1 чаена чаша пудра захар.
Прибавяме разтопеното масло, ванилията, бакпулвера и постепенно сипваме брашно, колкото поеме за...
Гръцки кейкРазбийте киселото мляко със содата и захарта и оставете да престои половин час.
Към шупналото мляко добавете олиото, ванилията и брашното. Разбъркайте...
3
Двуцветен кейкМаслото се разбива със захарта. Прибавят се 1 по 1 4-те жълтъка, пресятото с бакпулвер брашно и киселото мляко.
Белтъците с ванилията се разбиват...
9
Кейк Поп
Съставките за кекса се смесват, първо сухите - брашно с бакпулвер, захар и след това останалите.
Печем на 180 °C до златисто. Най-добре да проверим...
Какаов кейк
Разбиваме яйцата със захарта. Добавяме олиото на тънка струйка и след него киселото мляко, като предварително сме угасили в него содата.
Разбъркваме...
Брауни кейк
Яйцата се разбиват заедно със захарта на пяна. После се добавят олио и прясно мляко и отново се разбъркват.
След това бакпулверът се смесва с...
Сиропиран кейк
Яйцата се разбиват със захарта до побеляване. После се добавят прясно мляко и олио, брашно, бакпулвер, ванилия, кокосови стърготини, орехи.
Сместа...
Магма кейк
Продуктите за тестото се разбъркват последователно и се изсипва в леко намаслена тава.
Продуктите за крема се слагат в тенджера с изключение на...
Сметанов кейк
В голяма купа счупете яйцата и добавете кафявата захар.
С миксер разбийте до гъста пяна. Към яйчената смес излейте сметаната и 3 с.л. слънчогледово...
Ирландски кейк
Разбиваме пудрата захар с маслото.
След това добавяме брашното, содата, солта, млякото и уиски и разбъркваме добре.
След това добавяме стафидите...
Рейтинг
4
Общо гласували: 6
53
41
31
21
10
Дай твоята оценка: