Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пандишпанов Кейк

Пандишпанов Кейк

Открий всички 59 избрани предложения относно пандишпанов кейк в Gotvach.bg.
Боровинков кейкБоровинков кейкВ купа сложете яйцата и захарта и ги разбийте с миксер, докато побелеят. Добавете 150 от мекото масло, прясното мляко, кората от лимон, ванилията...
Кейк-щруделКейк-щрудел
Разбиваме яйцата с 1 чаена чаша пудра захар. Прибавяме разтопеното масло, ванилията, бакпулвера и постепенно сипваме брашно, колкото поеме за...
Кейк МолиКейк Моли
2
Този тип пандишпанов сладкиш е много мек и деликатен и не е необходимо сиропиране....
Гръцки кейкГръцки кейк
3
Разбийте киселото мляко със содата и захарта и оставете да престои половин час. Към шупналото мляко добавете олиото, ванилията и брашното. Разбъркайте...
Двуцветен кейкДвуцветен кейк
9
Маслото се разбива със захарта. Прибавят се 1 по 1 4-те жълтъка, пресятото с бакпулвер брашно и киселото мляко. Белтъците с ванилията се разбиват...
Кейк ПопКейк Поп
Съставките за кекса се смесват, първо сухите - брашно с бакпулвер, захар и след това останалите. Печем на 180 °C до златисто. Най-добре да проверим...
Какаов кейкКакаов кейк
Разбиваме яйцата със захарта. Добавяме олиото на тънка струйка и след него киселото мляко, като предварително сме угасили в него содата. Разбъркваме...
Брауни кейкБрауни кейк
Яйцата се разбиват заедно със захарта на пяна. После се добавят олио и прясно мляко и отново се разбъркват. След това бакпулверът се смесва с...
Сиропиран кейкСиропиран кейк
Яйцата се разбиват със захарта до побеляване. После се добавят прясно мляко и олио, брашно, бакпулвер, ванилия, кокосови стърготини, орехи. Сместа...
Магма кейкМагма кейк
Продуктите за тестото се разбъркват последователно и се изсипва в леко намаслена тава. Продуктите за крема се слагат в тенджера с изключение на...
Сметанов кейкСметанов кейк
В голяма купа счупете яйцата и добавете кафявата захар. С миксер разбийте до гъста пяна. Към яйчената смес излейте сметаната и 3 с.л. слънчогледово...
Ирландски кейкИрландски кейк
Разбиваме пудрата захар с маслото. След това добавяме брашното, содата, солта, млякото и уиски и разбъркваме добре. След това добавяме стафидите...

Рейтинг

4
Общо гласували: 6
53
41
31
21
10
Дай твоята оценка: