Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


В мазнината от пържене слагаме да се задуши нарязан лук, докато омекне....

Изпържваме късовете месо, добавяме граха и лука да се позапържат.
Сипваме червения пипер и горещата вода да се свари ястието. Осоляваме....

Свинското месо се нарязва на малки парченца. Загрява се олио и се запържва месото до омекване. Сипва се нарязан ситно лук и той се задушва....

Ври 10 минутки и се прибавя свинското.
Ври още 5-10 минутки, слага се пресният магданоз и една бучка масълце, за да не се образува коричка....

Закрепям рулцето от двете страни с клечки за зъби, за да не изпадне плънката при печене....

Нарежете свинското месо на хапки. Почистете и нарежете праза на кръгчета....

3

2

Слагаме месото в намазана с олио тава, наливаме малко водичка, покриваме с фолио за печене и изпичаме в гореща фурна, като няколко минути преди да...
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 6
53
43
30
20
10
Дай твоята оценка: