Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Когато водата е на половина извряла, добавяме месото, което вече е сварено, за да хване хрупкава коричка....

Нарязвате месото на хапки, които запържвате в сгорещеното олио заедно със ситно нарязания лук....

2

Свинското месо се нарязва на малки парченца. Загрява се олио и се запържва месото до омекване. Сипва се нарязан ситно лук и той се задушва....

Покрива се с фолио от всички страни, но така че фолиото да не докосва месото. Пече се 2 часа на 150 градуса....

Ври 10 минутки и се прибавя свинското.
Ври още 5-10 минутки, слага се пресният магданоз и една бучка масълце, за да не се образува коричка....

Плънка: Задушете посоленото свинско месо заедно с лука в малко вода.
Нарежете изстиналото месо и го смесете с боровинковото желе....

1

Слагаме месото в намазана с олио тава, наливаме малко водичка, покриваме с фолио за печене и изпичаме в гореща фурна, като няколко минути преди да...
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 6
53
43
30
20
10
Дай твоята оценка: