Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Нарежете свинското месо на хапки. Почистете и нарежете праза на кръгчета....

Оставяме да втаса около 30 минути.
Месото се изчиства от мазнина и ципи. Нарязва се на дребни кубчета....

1

Задушавайте до омекване на месото около 40 мин.
При готовност извадете месото и го оставете да почине около 10 мин....

Ако е необходимо, добавете и малко вода, която да изври и да остане месото на мазнина....

Нарежете свинското месо на малки парчета. Загрейте на котлона тенджера и сложете месото да се запържи....

Ври 10 минутки и се прибавя свинското.
Ври още 5-10 минутки, слага се пресният магданоз и една бучка масълце, за да не се образува коричка....

В тавичка, намазана с масло, слагаме хапките свинско месо и нарязаните гъби. Поръсваме със сол на вкус и с риган....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 6
53
43
30
20
10
Дай твоята оценка: