Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


2

Нарежете свинското месо на малки парчета. Загрейте на котлона тенджера и сложете месото да се запържи....

Нарязваме свинското месо на тънки големи парчета, а може да ползваме и котлети. Овкусяваме със сол и черен пипер....

След като олиото се загрее се прибавя нарязаното свинско месо.
Месото се поръсва със зеленчуковата подправка....

Морковите, киселите краставички, кашкавалът, топенето сирене, гъбите и свинското месо се нарязват на кубчета....

Нарежете месото на малки парчета, чушките на лентички, а лука и чесъна на ситно....

След това го заливаме със сока на 1 лимон и виното и го оставяме да престои така за около 2-3 часа....

2
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 6
53
43
30
20
10
Дай твоята оценка: