Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Ако е необходимо, добавете и малко вода, която да изври и да остане месото на мазнина....

Оставяме да втаса около 30 минути.
Месото се изчиства от мазнина и ципи. Нарязва се на дребни кубчета....

1

Задушавайте до омекване на месото около 40 мин.
При готовност извадете месото и го оставете да почине около 10 мин....

Покрива се с фолио от всички страни, но така че фолиото да не докосва месото. Пече се 2 часа на 150 градуса....

Плънка: Задушете посоленото свинско месо заедно с лука в малко вода.
Нарежете изстиналото месо и го смесете с боровинковото желе....

Нарязвате месото на хапки, които запържвате в сгорещеното олио заедно със ситно нарязания лук....

2

Измиваме месото и нарязваме на малки хапки. Слагаме да се запържи в олиото....

Ври 10 минутки и се прибавя свинското.
Ври още 5-10 минутки, слага се пресният магданоз и една бучка масълце, за да не се образува коричка....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 6
53
43
30
20
10
Дай твоята оценка: