Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Традиционни Великденски Ястия

Традиционни Великденски Ястия

Открий всички 199 избрани предложения относно традиционни великденски ястия в Gotvach.bg.
Агнешка дроб чорба в мултикукърАгнешка дроб чорба в мултикукърСервирах с допълнително оцет с лют червен пипер, много подхожда на тази агнешка дроб чорба в мултикукър. Вкусно е!...
Агнешка дроб-чорба със застройкаАгнешка дроб-чорба със застройка
Агнешката дроб-чорба със застройка е готова....
Агнешка дроб чорба със застройкаАгнешка дроб чорба със застройка
Много вкусна и с аромат на масло агнешка дроб чорба със застройка....
Агнешка дроб-чорба по селскиАгнешка дроб-чорба по селски
Агнешката дроб-чорба по селски е готова....
Aгнешка дроб чорба без застройкаAгнешка дроб чорба без застройка
Оставяме агнешката дроб чорба без застройка да ври за около 30 минути до готовност на ориза....
Супа от дробСупа от дроб
Към лука добавяме измития и нарязан на малки кубчета дроб и го запържваме....
Селска чорба с агнешко месоСелска чорба с агнешко месо
2
Нарязвате месото на малки късчета, заливате го с 6 ч.ч. студена вода и варите на тих огън. Задушавате ситно нарязания лук в маслото и 2-3 с.л....
Агнешко пълнено с дроб и гъбиАгнешко пълнено с дроб и гъби
Бутчето се обезкостява и се посолява навсякъде. Оставя се да престои, докато се сварят дробчетата, които след това се нарязват на ситно. В маслото...
Моята дроб сарма с агнешко месоМоята дроб сарма с агнешко месо
Опитайте моята дроб сарма с агнешко месо, ще ви хареса....
Агнешко с дроб сарма и калоферчеАгнешко с дроб сарма и калоферче
Така се пече за около 2-3 часа агнешко с дроб сарма и калоферче....
Агнешка дроб чорба с прясно млякоАгнешка дроб чорба с прясно мляко
Поднасяме нашата Агнешка дроб чорба с прясно мляко със стръкче магданоз в чинията....
Великденска агнешка дроб чорба със застройкаВеликденска агнешка дроб чорба със застройка
1
Топлата дроб чорба сервирайте с люти чушки и купичка кисело мляко по желание. Добър апетит!...

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 6
51
42
32
21
10
Дай твоята оценка: