Gotvach.bg»Избрани Колекции»Бифтек на Скара
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


3

Най-добре е всеки бифтек да се изпържи в отделно съдче, с което ще се поднесе, за да се запази топъл за по-дълго време....

Накълцайте говеждото на много ситно и го овкусете със сол, черен пипер и отцедения сок от 1 глава лук.
Оформят се 1 или 2 плоски и големи кюфтета...

Пригответе порции от пълнени печени домати, панирана филийка, телешки бифтек и ароматен сос и поднесете, докато са още топли....

При поднасяне върху всеки бифтек слагаме по едно предварително изпържено на око яйце.
Сервираме със салата според сезона....

Завийте така приготвените бифтеци във фолио и ги запечете в умерено загрята фурна....

Оформят се бифтеци, като от едната страна се прави вдлъбнатина. Панират се в брашно и се пържат....

1

Нарежете почистеното свинско филе на парчета по 80-90 г всяко. Нарежете сланината на тънки ивички и я мариновайте с месото във виното, част от скълцания...
Рейтинг
4
Общо гласували: 3
52
40
30
21
10
Дай твоята оценка: