Gotvach.bg»Избрани Колекции»Бифтек с Кайма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Най-добре е всеки бифтек да се изпържи в отделно съдче, с което ще се поднесе, за да се запази топъл за по-дълго време....

Накълцайте говеждото на много ситно и го овкусете със сол, черен пипер и отцедения сок от 1 глава лук.
Оформят се 1 или 2 плоски и големи кюфтета...

Пригответе порции от пълнени печени домати, панирана филийка, телешки бифтек и ароматен сос и поднесете, докато са още топли....

Отгоре се изсипва плънката с кайма. Отделно се разбиват яйцата, прясното мляко и солта....

При поднасяне върху всеки бифтек слагаме по едно предварително изпържено на око яйце.
Сервираме със салата според сезона....

Завийте така приготвените бифтеци във фолио и ги запечете в умерено загрята фурна....

Към каймата се добавят сол, черен пипер, мляко, сурово яйце, нарязани на ситно сварени яйца и магданоз....

3

1

След като зеленчуците се запържат, добавете каймата. Бъркайте енергично, докато се раздроби и залейте виното....
Рейтинг
4.6
Общо гласували: 5
54
40
31
20
10
Дай твоята оценка: