Gotvach.bg»Избрани Колекции»Домашна Кайма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Телешка или свинска кайма да изберем?Свинската или телешката кайма е по-добра? Този въпрос си задават много домакини....
Приготвяне и овкусяване на телешка кайма
За овкусяването на телешката кайма е необходимо каймата да престои заедно с подправките поне 30 минути....
КаймаКаймата е хранителен продукт, който се получава от смилането на какъвто и да било вид месо – свинско, телешко, пилешко, различни видове дивеч, риба...
2
Тайните на вкусната домашната кайма
Кайма за суджук
За вкусен суджук е много добра комбинацията от дивечово (глиган), свинско и телешко....
Исоп е идеална подправка за кайма и телешко
И в двете си форми, но в малки количества, е прекрасна добавка към печено свинско, бобови и картофени супи, рагу, телешки кюфтета, извара, сирене...
Да си направим кайма в домашни условияВие също може да го добавите към домашната кайма, но тогава ще използвате 60% телешко, 30% свинско и 10% пуешко....
2
Тайните на вкусната каймаНапример за вкусна кайма за кюфтета много подходяща и изпитана комбинация е свинско и телешко месо....
1
Бързи специалитети с кайма
Ако обичаш да готвиш с кайма, опитай непременно и другите ни предложения за паста с кайма, пълнени чушки с кайма, супа топче или традиционното...
Как да си приготвим кайма от риба?
С рибната кайма можете да си приготвите вкусни рибни кюфтенца или тези рибни крокети....
Да си направим магарешка кайма
Прочети също как се прави домашна кайма, какви подравки се слагат на кайма и колко сол се слага на каймата....
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 6
52
43
31
20
10
Дай твоята оценка: