Gotvach.bg»Избрани Колекции»Годност на Яйцата
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Годност на Яйцата

Годност на Яйцата

Открий всички 12 авторски предложения за годност на яйцата в Gotvach.bg.
Колко е срокът на годност на яйцата?Колко е срокът на годност на яйцата?
1
В зависимост от срока на годност и качеството кокошите яйца се разделят на 2 вида....
Да проверим годността на яйцата в домашни условияДа проверим годността на яйцата в домашни условияРазтворът за изпитване годността на яйцата се приготвя, като разтворите 100 грама готварска сол в половин литър хладка вода....
За срока на годност на хранитеЗа срока на годност на храните
С намаляване нивото на влагата при някои продукти можете да увеличите годността им с 2-3%....
Варени и боядисвани яйцата в мултикукърВарени и боядисвани яйцата в мултикукър
Когато уредът издаде сигнал за свършване на програмата, изваждаме яйцата. Така се получават едновременно сварени и боядисани яйца....
Майонеза с яйцата от ВеликденМайонеза с яйцата от Великден
Ето как да оползотворим великденските яйца!...
Яйца на фурнаЯйца на фурна
В огнеупорния съд се редят пармезанът, сиренето Фонтина и яйцата. Накрая се залива със соса от сирене. Поръсва се с пармезан....
Яйца на очиЯйца на очи
8
Махнете от котлона, разпределете яйцата в 2 чинии и ги поръсете с магданоз и чубрица по желание....
Яйца за ВеликденЯйца за Великден
1
Увивайте яйцата в напоения на отделни цветове памук. Притиснете леко и оставете за 10 минути, за да се нашарят яйцата....
Яйца на вестникЯйца на вестник
Яйцата на вестник са невероятно ретро ястие!...
Митове за яйцатаМитове за яйцата
За потентността Битува мнението, че яйцата я усилват....
Антиоксиданти в яйцатаАнтиоксиданти в яйцата
Яйцата - най-добрият антиоксидант сред храните Яйцата са източник на белтъчини, липиди и минерали и на аминокиселините триптофан и тирозин, които...
Трайност на яйцатаТрайност на яйцата
Пресните яйца са много по-тежки от старите, това се дължи на наличието на въздух в старите яйца....

Рейтинг

4.6
Общо гласували: 5
53
42
30
20
10
Дай твоята оценка: