Gotvach.bg»Избрани Колекции»Заек по Ловджийски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Заек по ловджийски по френска рецептаНарежете заека. Запържете бекона, без да добавяте мазнина, добавете месото и лука. Задушавайте до омекване на лука....
Заек по ловджийскиЗаекът се одира от кожата, почиства се от вътрешностите, измива се със студена вода и се накисва за 3 до 5 часа в студена вода....
3
Заек по хайдушкиРазбъркваме и оставяме 10 минути на тих огън соса към задушения заек.
Поднасяме задушения заек по хайдушки със соса....
1
Заек по шопскиЗаешкото месо предварително се изкисва във вода, след което се сварява и обезкостява.
Хлябът се нарязва на кубчета и се изпържва в маслото на крутони...
1
Заек по домашноПриготвя се марината от 1 л. вода и 1 л. оцет., прибавя се 1 глава лук, нарязан на четири равни части, 1 морков, малко целина, един корен пащърнак...
4
Заек по селски
Накисвате заека за 5-6 часа в равни количества оцет и вода, изплаквате и го нарязвате на порции, които запържвате от всички страни в сгорещената мазнина...
Заек по ПрованскиЗаекът се нарязва на порции. Парчетата месо се намазват с 4 лъжици от горчицата и се овалват в брашно. Излишното се изтръсква....
2
Заек по тракийски
Всички приготвени по-горе продукти се слагат в тава, овкусяват се със сол по преценка, добавят се и олиото и черният пипер....
Заек по креолски
Измиваме добре заека и го накисваме в студена вода с 2-3 с.л. оцет и го оставяме да престои за 6 часа....
Заек по градинарски
Заекът се измива и се реже на малки порции. Подсушаваме месото и го осоляваме....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 9
53
43
31
22
10
Дай твоята оценка: