Gotvach.bg»Избрани Колекции»Защо Прясното Сирене Става на Дупки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Така че защо в сирене има дупки
Дупките се управляват от микрофлората....

Ензимите и бактериите, необходими за чревното здраве, са жизнени при употребата им именно в прясно състояние, както е при меките сирена....

Сиренето, произвеждано в американския щат Уисконсин, спечели състезанието за най-добро сирене в света....

Това, което е характерно за крема сиренето и което го отличава от останалите сирена, е, че то не отлежава, а трябва да се консумира възможно най-прясно...

5

1

По същия начин, ако искате дебело настъргано сирене, можете да използвате рендето за зеленчуци, което има големи дупки....

Всъщност Грюер доста си прилича с Ементал, но се различава от него по по-малките и по-малко на брой дупки и по-гладката си и мазна повърхност....
Рейтинг
4
Общо гласували: 8
52
45
30
21
10
Дай твоята оценка: