Gotvach.bg»Избрани Колекции»Защо Прясното Сирене Става на Дупки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Така че защо в сирене има дупки
Дупките се управляват от микрофлората....

Ензимите и бактериите, необходими за чревното здраве, са жизнени при употребата им именно в прясно състояние, както е при меките сирена....

Сиренето, произвеждано в американския щат Уисконсин, спечели състезанието за най-добро сирене в света....

Всъщност Грюер доста си прилича с Ементал, но се различава от него по по-малките и по-малко на брой дупки и по-гладката си и мазна повърхност....

Приготвянето му става нещо естествено за тамошните ферми. През осемнадесети век сиренето става популярно под наименованието Vacherin....

За да се сдобием с около един килограм сирене, ще са ни нужни поне четири килограма прясно овче мляко, 20 капки мая за сирене....
Рейтинг
4
Общо гласували: 8
52
45
30
21
10
Дай твоята оценка: