Gotvach.bg»Избрани Колекции»Защо Прясното Сирене Става на Дупки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ползи от прясното сиренеЕнзимите и бактериите, които се съдържат в прясното сирене, са жизнеспособни само при употреба именно в прясно състояние....
Защо сиренето става на дупки?
Така че защо в сирене има дупки
Дупките се управляват от микрофлората....
Сирене Шаури (Chevre) - кралят на френските меки сирена
Ензимите и бактериите, необходими за чревното здраве, са жизнени при употребата им именно в прясно състояние, както е при меките сирена....
Сиренето на Уисконсин е най-доброто сирене в света
Сиренето, произвеждано в американския щат Уисконсин, спечели състезанието за най-добро сирене в света....
Сирене Мимолет
Става въпрос за микроорганизми, които съществуват навсякъде, но те обичат особено влажната, хладна атмосфера в камерата за отлежаване на сирене....
Сирене Грюер
Всъщност Грюер доста си прилича с Ементал, но се различава от него по по-малките и по-малко на брой дупки и по-гладката си и мазна повърхност....
Сирене Бофор
Приготвянето му става нещо естествено за тамошните ферми. През осемнадесети век сиренето става популярно под наименованието Vacherin....
Рейтинг
4
Общо гласували: 8
52
45
30
21
10
Дай твоята оценка: